Kisebb ámokfutást rendezett egy Lada Budapesten (VIDEÓ)

2023. április 08. 08:41

Több méteren át a forgalommal szemben haladt az autó a Gubacsi út környékén.

2023. április 08. 08:41
null

Újabb érdekes közúti eseményt rögzített egy autós fedélzeti kamerája a fővárosban. A Közvágóhídnál, a Soroksári úti kereszteződésnél egy piros a Lada egészen a Gubacsi útig a szembejövő sávban haladt – olvasható a Budapesti Autósok oldalán.

A videó a Kvassay Jenő úton lévő piros lámpától rögzítette a Lada „ámokfutását”

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. április 10. 11:24
Elnézte a sávot. Semmi ámokfutás. Csak clickbait.
blondiner
2023. április 08. 16:25
Megjegyezném: A budapesti sávok felfestése borzalmas annak, aki nem naponta közlekedik ezeken az utakon. Éppen a Lada is a sávokat elválasztó szaggatott vonalat követi. Nézzétek meg, káosz az egész.
DINO54
2023. április 08. 12:57
BLIKK
Párhuzamos különvélemény
2023. április 08. 12:43
1. Milyen alapon mondod ezt előzésnek? "előzi" = mögöttük van és előrébb akar kerülni. Ezt nem tudhatjuk. Nem látjuk az előzményeket. Annyit látunk, hogy megérkezik a balra kanyarodó sávban, majd kiteszi az indexet, hogy beférkőzzön az előremenő sávba. Mindezt nem nagy sebességgel teszi. Ez egy bunkóság, sajnos ezt sokan sokszor művelik. 2. De ennek semmi köze az "ámokfutáshoz". Szóhasználat! (Az én kommentem erre vonatkozott.) Légy szíves, nézz utána, hogy ki az "ámokfutó"! Segítek: "Pusztítva rohanó személy, aki őrjöngve minden útjába esőt megtámad, olykor meggyilkol." "Dühöngő ember, aki mérgében, izgatott, ingerlékeny állapotában erőszakosan és szinte beszámíthatatlanul viselkedik." "dührohamában vagy tébolyában vaktában gyilkoló személy" "eszeveszett, őrjöngő" "elvakult, dühöngő kirohanás" stb. 3. Ebből itt semmi nincs. Ezzel az erővel akár azt is írhatták volna, hogy tömeges gyilkossági kísérlet, ugyanolyan túlfújt, értelmetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!