Kövér László: A Bloomberg mostani óbégatása még viccnek is rossz

2023. április 10. 17:41

A házelnök a Bayer showban fejtette ki a véleményét.

2023. április 10. 17:41
null

Kövér László a HírTV vasárnap este sugárzott műsorában reagált a Bloomberg cikkére, mely szerint Magyarország beleavatkozik az Egyesült Államok belügyeibe. A házelnök elmondta, ez egy gyenge próbálkozás a visszavágásra. Véleménye szerint az amerikai portál azért írja ezt,

mert Donald Trump letartóztatását követően Orbán Viktor közösségi oldalán kiállt az egykori amerikai elnök mellett.

Kövér László úgy fogalmazott, akkor avatkoznának be az Egyesült Államok belügyeibe, ha többmilliárdos tiltott kampányfinanszírozásban vennének részt. 

„Akkor avatkoznánk be mi az Egyesült Államok belügyeibe, hogyha mondjuk teszem azt, csak a nagyságrendek miatt nem forintba, hanem dollárba számolva 3 milliárd dolláros tiltott kampányfinanszírozásban vennénk részt, mondjuk Trump elnök úr leendő kampányára. Ott az amerikai-magyar diaszpórában a mikroadományokból összejönne hirtelen hárommilliárd dollár, és akkor valaki felfedezné, hogy e mögött tulajdonképpen a magyar kormány állna, akkor, ha ez megtörténik, akkor azt gondolom, hogy a Bloomberg jogosan óbégat, addig ez még viccnek is rossz” – fogalmazott Kövér László.

 

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. április 11. 10:22
Kedves Bloomberg! Köszi a magyarázatot. Mostantól kezdve legalább már mi is tudjuk, hogy egy twitt az már beavatkozás. Vagyis innentől bármely üzenetetek, ami egy twittnél hosszabb, vagy bármit mondani akar, az beleugatás. Amúgy a lehallgatás gondolom egy természetes dolog szövetségesek között, ha mi tettünk volna ilyet, akkor nekünk se kellene elnézést kérni.
Nejem
2023. április 11. 04:27
Kedves "perpe".. Te egy rossz kis köcsög vagy... :)
Ekeke
2023. április 11. 01:09
Már megint a "blumberg"?! Miért nem nézi meg valaki ki írta nyomban ezt a cikket (is)? Hát persze hogy zoltan simon ettars.. Miért kell mindig bedőlni a legocskabb weyerbelazasoknak? Kell még valamit mondanom, ildikó?
-Zsolt-
2023. április 11. 01:00
Már elfelejtettétek, hogy röfike vásárolt magának egy kis műsoridőt a texasi CPAC-on, és az Alapjogokért Központon keresztül magyar adófizetők pénzéből szponzorálta a republikánus kampányt és a köztörvényes narancsfejű bohócot? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 https://www.thebulwark.com/orbans-cpac-fibs-and-flubs/ https://bit.ly/3ZXxmS3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!