Videón, ahogy porrá ég egy autó Budapesten

2023. április 13. 08:11

A két utasnak sikerült időben kiszállnia.

2023. április 13. 08:11
null

Videófelvétel készült arról, ahogy egy személyautó perceken belül teljesen leégett a XIII. kerületi Szent István parknál – osztotta meg az Index a szerda délután készült felvételt. 

„Egy puffanást hallottam, aztán az ablakból láttam füstöt. Ijesztő volt, de mindenki nyugodt maradt. A két első ajtó nyitva volt, a tűzoltók öt percen belül a helyszínre érkeztek, tíz perccel később pedig a mentők is” – idézi a lap a szemtanút, aki a videót készítette. 

Egy későbbi videóból kiderül, hogy a jármű két utasa még időben elhagyta az égő kocsit. 

Legtöbb esetben az autó valamilyen műszaki hiba, elektromos meghibásodás miatt kezd füstölni, ilyenkor fontos, hogy az ember gyorsan és nyugodtan cselekedjen, figyelmeztetnek a cikkben.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2023. április 13. 11:32
Ezek a mai autók úgy égnek mint a zsír, vagy még annál is jobban. Persze, tiszta műanyag az egész, még az is, aminek nem kéne. Nálam a csúcs a műanyag szívócső. Azt nem értem, hogy miért nem gyúllad ki az összes már az első kilóméteren.
lurker
2023. április 13. 09:07
tán elektromos autó?
Zeno13
2023. április 13. 08:59
Azért az ijesztő,hogy menet közben csak úgy kigyulladnak autók!Nem szeretném személyesen megtapasztalni
nick89
2023. április 13. 08:54
Hatvanpusztán tavaly az aszályban nem égett le a golfpálya, mert folyamatosan locsolták. Így kell vigyázni a tulajdonra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!