Álhírt terjesztett a Politico Magyarországról, a Honvédelmi Minisztérium tette helyre a cikküket

2023. április 15. 11:09

A tárca közölte azt is, hogy Magyarország továbbra sem küld sem fegyvereket, sem lőszert, sem katonákat Ukrajnába, és nem enged át katonai szállítmányokat Ukrajna felé.

2023. április 15. 11:09
null

A Pentagonból kiszivárgott dokumentumok alapján Politico arról írt nemrég, hogy Magyarország átengedte a fegyverszállító helikoptereket légtere felett Ukrajna irányába. 

Feltételezésüket átvette a kormányellenes magyar sajtó nagy része is, szombaton azonban Honvédelmi Minisztérium cáfolta a német tulajdonú lap állítását.

Hozzátették: Magyarország álláspontja nem változott, „a kormány továbbra is a béke pártján áll”. A tárca közölte azt is, hogy Magyarország továbbra sem küld sem fegyvereket, sem lőszert, sem katonákat Ukrajnába, és nem enged át katonai szállítmányokat Ukrajna felé.

Fotó: ARIS MESSINIS / AFP

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. április 17. 14:38
Mit ír a politico a brüsszeli korrupciós botrányról? Mit ír a pfizer-files-ról? Semmit? Akkor tudjuk hol kell ütni a vasat!
Vasalo
2023. április 15. 22:42
Milliokra perelni a kiadot!
Igazszó
2023. április 15. 14:46
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
lupilui
2023. április 15. 14:16
Jó lenne ha B52 esek sem kőröznének Kaposvár felett órákig..sőt át se repüljenek olyan nagy a nemzetközi légtér menjenek máshová. A NATO, vagyis az USA ezzel nem véd minket max csak bajbakever...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!