Emlékszik még a katatüntetésen üvöltöző színésznőre? Most nyerte meg a ValóVilágot

2023. március 07. 07:33

36 millió forintos fődíjat kapott a színésznő.

2023. március 07. 07:33
null

VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina nyerte meg a 11. Való Világot. A színésznő megnyerte a 36 millió forintot, majd menten földre került „konfetti angyalkákat” csinálni. VV Kriszti a katatüntetésről lehet ismerős az olvasóinknak, „egy tüntetésen mezítláb, nyári ruhában, láthatóan bódult állapotban, visítva, káromkodva szidta a rendőröket, illetve köpködte is őket” – írtuk még tavaly júliusban.

Azóta elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége a színésznő trágárkodásáról – ugyanis akkoriban az Éjjel-Nappal Budapest című műsornak volt a szereplője. A színésznőről megtudhattuk azt is, hogy saját bevallása szerint „ku*va kiszámíthatatlan”, Adyt szavalt a valóságshow-villában, leszögezte, hogy számára a színház mennyei, isteni fennköltség, valamint elsírta magát a karácsonyi üzenete közben.

Videón, ahogy egy mezítlábas tüntető az elfogadásról magyaráz az őt igazoltató rendőröknek

Furcsa incidensek is előbukkantak a csütörtöki kutyapártos tüntetés során.

Ide kattintva lehet megnézni Karnics Krisztina búcsúvideóját.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolognese
2023. március 08. 11:12
Fejőgépnek jó lesz már tolják,mint a lopott biciklit.
18.0 fok
2023. március 08. 09:57
kereki és rajcsányi, a polgári színvonal rátapadt vasárnap este az rtl-re.
Best retards
2023. március 08. 09:20
Kültelki lotyónak látszó tárgy
Chardonnay99
2023. március 07. 21:53
Ezek szerint a kormány ellen tüntetők nyerik ezentúl a Való Világot. Persze hivatalosan a nézők döntenek. Az RTL "szavazásait" venné át az ellenzék is választásokon, minden hányan kire szavaznak, mindig mi nyerünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!