Megvan, mi teszi komolytalanná a magyarországi labdarugdosó eseményeket

2023. március 29. 12:25

Az ünnepélyes kezdőrugás!

2023. március 29. 12:25
null
Kele János
Kele János

„Azt mondja az emelesz - és most szorítsd meg erősen a fotel karfáját, amiben ülve a reggeli kávét kortyolgatod -, hogy »az elmúlt hetekben látott és nagy visszhangot kiváltó ünnepélyes kezdőrúgások komolytalanná tehetik a mérkőzéseket«, ezért a következő szezontól bezár a bolt: a honi labdarúgás fölvirágoztatásával foglalatoskodó bizottmány a maga végtelen bölcsességében kezdeményezi »ezen kezdőrúgások megszüntetését«. A poén persze nem csak ennyi, a hivatalos közleményben érvként szerepel az is, hogy az ilyesféle cifraságok a világon sehol máshol nem váltak gyakorlattá, meg amúgy is balesetveszélyesek lehetnek, és így tovább, et cetera.

Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de nekem kellemesen bizsergető, jó érzést okoz, hogy tudom, az emelesz megint a legjobb ütemben lendítette a kalapácsot, és pont ott találta el a szöget, ahol kell: a fején. Megvan, mi teszi komolytalanná a magyarországi labdarugdosó eseményeket: AZ ÜNNEPÉLYES KEZDŐRÚGÁS! Hát persze! Hogy-hogy nem tűnt föl eddig...?! Há' nehogy má', a' izé, Ervinke csak úgy rugdosgassa befele a labdát! Mi ez itt kérem, vurstli? Sikerélmééééény? Ünnepséééég? Sebestyén Balázs is megmondta szépen, ahogy kell: örüljön, hogy nem rúgták le a veséjét, de ebből elég volt, legyen csak szépen meghúzva a határ. Hát, most meg lett húzva, vége a komolytalankodásnak, innentől itt csak az rúg labdába, akinek mi megengedjük. Ennyike, suttogja a fülünkbe a mindannyiunkban ott pulzáló Deutsch Tomi, megint jól megkapták a jóemberkedő morálhuszárok, csak úgy nyekkentek, muhhaha, nyehhehehe.

És hát lássuk be, tényleg megveszekedett kommunistának, hovatovább migránssimogató libbantnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hiba azokat baszogatni, akik még kijárnak a közepes kabarétréfák élvezeti értékével egyenértékű magyar bajnoki meccsekre. Há' nehogy má' a csík húzza a repülőt! Fi-ze-tő né-ző? Megvehető kezdőrúgás? Vegyük már magunkat komolyan legalább egy pillanatra, elvtá.., izé, nemzetiek, magyarok!

Miközben falrengető világszám, ha a közpéncsilliárdokból összetákolt Mészáros-ékszerdobozokban véletlenül háromezer fölé ugrik a nézőszám, az emelesz azzal van elfoglalva, hogy megnyirbálja az ezért a bolhacirkuszért valamilyen okból még lelkesedők számára nyújtható szolgáltatásokat. Há' noooormális????? - kérdezné Besenyő Pista bácsi, aki ha élne, ma a Fidesz jelöltje lenne a Pest 24-es OEVK-ban, mellette helyettes államtitkár, kormányfőbiztos, vezérőrnagy, alispán, a Csukott Szemmel Guritók Tekeszövetségének elnöke, papucs orrán pamutbojt. De nem kérdezi, ő se kérdezi, senki se kérdezi.

Helyette robogunk tovább az őrület autópályáján, nincs idő nem hogy fékezni, de levenni a lábunkat a gázról sem. Mindent meg kell hosszabbítani Bicskéig, a macsószagtól átitatott, tudás-, verseny-, élmény- és normalitásellenes magyar fodbalt pláne és sőt, bele ne okoskodjanak már ebbe is a tornából fölmentettek, a gyerekeket nem derékszíjjal nevelő puhányok, a külföldi nyelveket beszélő ideológiai elhajlók, az akárkik, a mindenkik.”

A nyitóképen Puskás Ferenc dédunokája végzi el a kezdőrúgást a Budapest Honvéd és a spanyol Villarreal B labdarúgócsapatának avatómérkőzésén az új Bozsik Aréna stadionanvatóján Budapesten 2021. július 24-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. március 30. 16:41
Nna most kíváncsi lettem, hogy ki volt az akit meghívtak kezdőrúgni és ami kiverte az MLSZ-nél a biztosítékot és hogy ez a fasz miért nem írja le.
amca
2023. március 29. 23:17
Mandi,fax vagy. Kinek kell ez a Junió 501 245 789 .sz faxa?
Magyarvagyoknemturista
2023. március 29. 20:22
Szégyen vagy te hazaáruló féreg! Le kéne tépni azt a fxsz fejedet!
Jose
2023. március 29. 19:23
Ez a faszi pszichopata. Nincs mit mondani neki, nincs tenni vele. Magam elé képzelem a következő helyzetet: A fazon egy társaságban elmondja ezeket (vagy valami hasonló eszmefuttatását), mindenki udvariasan csendben maradva, őt nézve meghallgatja, majd szó nélkül visszafordul a beszélgetőtársához, és folytatja a csevejt, tudomást sem véve a csókáról meg az általa elmondottakról. Ezért fizetnék is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!