Erős kritikát kapott Karácsony Gergely a dugók miatt

2023. március 04. 13:06

Élnek Budapesten olyanok is, akik „olykor-olykor közlekednének, és nem a felesleges dugóban töltenék az idejüket” – üzenték meg a főpolgármesternek.

2023. március 04. 13:06
null

„Karácsony Gergelyről tudjuk, hogy képes egyeztetések és szakmai felmérések nélkül elfogadni a hangos kisebbség javaslatait, nehogy most is ezt tegye” – írta meg állásfoglalását Facebook-oldalán a Fidesz Budapest.

A posztban közölték azon véleményüket, hogy Budapesten elég sokan szeretnének gépkocsival közlekedni, és ha lehet, az idejüket nem szeretnék eltölteni feleslegesen a dugóban.

Korábban a Mandiner megírta, hogy mi volt a főpolgármester válasza a dugók miatt panaszkodó autósoknak. „Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog” – üzente akkor Karácsony.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 18:12
hogy lehetne gerince? :)))))
lendvaiildiko
2023. március 07. 08:03
Károly Róbbert idején a budaiak kiátkozták a pápát. Nincs egy normális az utódok közül, aki kivágnábezt a hülyét, mint macskát S,,,ni
SimplyRed
2023. március 05. 09:31
Mi 16 éve költöztünk ki Budapestről. Munka miatt még 1-2 évet ingáztunk, majd helyben kezdtünk vállalkozást. Szerencsésnek érzem magam, mert sem a magánéletem sem a munkám nem köt Budapesthez, így azt az időt, amit ott a dugókban kellett töltenem, azt értelmesebb dolgokra is fordíthatom. Az ottani szavazók Karácsony mellett döntöttek, nekik ez kell, nekik ez a jó. Nem szoktunk munkát vállalni Budapesten, mert a parkolás, közlekedés a kollégáim munkaidejét feleslegesen rabolja és komoly költség. Úgy alakult, hogy egy kisebb munka miatt a fővárosban kell dolgozzunk ismét, ezért én is beautóztam párszor. Döbbenet, hogy milyen szar utak vannak, ez valami felháborító. A mi városunk sem egy patika, de ami mocsok van az utak mellett, az hihetetlen. Parkolni továbbra sem lehet, de ha sikerül és nem parkolóházban van már csak hely, akkor is napi 5e Forint/autó. Szóval egy jó időre ismét elkerüljük a mi kis fővárosunkat, küzdjön ezzel az akinek ez az életcélja, én csak sajnálni tudom azokat, akiknek ott kell élni s mindezt tetézi, hogy olyan ember a vezetőjük, aki nem beszél angolul és nem tud vezetni, amire bármelyik legalább 16 éves gyerek képes.
backdrive
2023. március 05. 08:15
Milyen dugó? :DD A reggeli és délutáni csúcsforgalom kivételével úgy lehet átmenni a városon, mint kés a vajon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!