Pedofil tanár bukott le a Hajdúságban: nyolcadikos gyereket ronthatott meg a pedagógus

2023. március 22. 11:38

Egy hajdúsági általános iskola pedagógusa a saját diákjával létesíthetett testi kapcsolatot.

2023. március 22. 11:38
null

A Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz tavaly tavasszal érkezett bejelentés, hogy az egyik tagintézményükben egy tanár szexuális kapcsolatba került egy 8. osztályos gyerekkel. Az Origo információi szerint az ügy már az ügyészség előtt van.

Az ügyben a Püspökladányi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást, az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Püspökladányi Járási Ügyészségnek.

– tájékoztatta a portált a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.

Az esetről tavaly tavasszal az egyik szülő értesítette a tankerületet, miszerint az egyik általános iskola pedagógusa abúzust követhetett el egy kiskorú diák ellen.

Úgy tudni, a pedagógus délutánonként többször találkozott kettesben a 8. osztályos gyerekkel, akivel testi kapcsolatot is létesíthetett.

Az esetet jelentő szülő kétszer is beszélt a pedagógussal, aki a szülők szerint nem tagadta a viszonyt, erről pedig az Origo szerint hangfelvétel is készült. A lap azt írja, a szülői jelzést követően a pedagógust mentesítették a munkavégzési kötelezettsége alól, és a rendőrségi feljelentést is megtették. 

Nyitókép: Rolf Kremming / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2023. március 22. 23:33
"Pedofil tanár bukott le a Hajdúságban: nyolcadikos gyereket ronthatott meg a pedagógus" ha lebukott, akkor miért csak rontHATott? ha csak rontHATott, akkor mivel bukott le?
Micmac
2023. március 22. 15:10
Nekem is volt nyolcadikos koromban olyan tanárnőm, akivel szívesen kerültem volna testi kontaktusba...
21 gramm
2023. március 22. 14:38
Tavaly tavasszal történt. Ezek miért most derülnek ki??
ujujuj
2023. március 22. 14:12
bitezsoltozott egyet, majd a tasz megoldja. A libsiknél még lehet belőle progresszív ikon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!