Fidesz: Gyurcsányék bejelentése azt jelenti, hogy háborúpártiak

2023. március 02. 15:55

A „dollárbaloldal tehát továbbra is azt csinálja, amit gazdáik várnak tőlük”.

2023. március 02. 15:55
null

Gyurcsányék csütörtöki bejelentése azt jelenti, hogy háborúpártiak – írta közleményében a Fidesz Arató Gergely (DK) nyilatkozatára reagálva.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben úgy fogalmaztak: „Gyurcsányék mai bejelentése, ha jól értjük, azt jelenti, hogy nem támogatják, hogy a Magyar Országgyűlés elfogadja a békepárti határozatot”.

A határozati javaslatban az áll, hogy az Országgyűlés kifejezi elkötelezettségét a béke mellett, elítél minden olyan megnyilvánulást, amely Magyarország háborúba sodródását eredményezheti és kimondja, hogy fegyverszállítások és további szankciók helyett mielőbbi béketárgyalásokra van szükség – hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt.

– áll a közleményben. Előzőleg Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese közölte, a kormánypártokhoz hasonlóan ők is hétpontos határozati javaslatot nyújtottak be az Országgyűlésnek.

(MTI)

***

Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 02. 20:43
A plakátkormány meg nyalja a Putyin seggét..
Palatin
2023. március 02. 18:55
Gyurcsány figyelj jól: MAGYARORSZÁGOT NEM NEVEZHETI EGY OLYAN CSIRKEFOGÓ A HAZÁJÁNAK, AKI ESKÜDT ELLENSÉGKÉNT VISZONYUL HOZZÁ, AKI MINDEN GALÁDSÁGOT, ÁRULÁST ELKÖVET ELLENE, AKI A 2/3-AL MEGVÁLASZTOTT KORMÁNY ELLEN LÁZÍT, VÉRFORRALÓ HAZUGSÁGOKKAL, RÁGALMAKKAL. Gyurcsány takarodj, te nem fogsz itt mégegyszer tombolni! Fecó, ha kérded, hogy merre induljatok, hát a temetö felé. Hallgasd meg elözetesként Gábriel arkangyal hozzád intézett bensöséges invitációját. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Amiért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
korona.2.0
2023. március 02. 17:59
Gyurcsány meg akarja lovagolni a nemzetközi politikai helyzetet és azon bejutni a hatalomba. Még az ördöggel is szövetkezik, hogy újra hatalomba jusson. Nincs neki semmi skrupulusa. Dubiózus és diabolikus egy bitang fazon.
roughneck
2023. március 02. 17:55
Arato, ne mosd a MAGYAR Parlamentben az ukrajnai hitsorsodat! Nem vagyunk ra vevok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!