Érvényes jogsi nélkül szlalomozott a forgalmas úton, a rendőrök sem hitték el, amit utána mondott

2023. március 25. 09:49

Arra hivatkozott, kevés volt az üzemanyag, ezért meg akarta mozgatni a benzint a tankban – írja a Vezess.

2023. március 25. 09:49
null

Forgalmas úton szlalomozott egy autós március 15-én Szabadkígyós külterületén, a sávját többször elhagyta, majd hirtelen visszatért oda – írja a Police.hu alapján a Vezess. Videófelvétel is készült az esetről,de nem volt könnyű dolguk a rendőröknek. Bár a felvételen látszik a rendszám, a közelmúltban többször is gazdát cserélt a kombi, ám csak egyszer íratták át azt az új tulajdonos nevére.

Néhány nappal később azonban azonosítottak egy fiatal férfit, akinek nem volt érvényes jogosítványa. Azzal védekezett,hogy az autóban – amelyet egyébként korábban kivonták a forgalomból – kevés volt az üzemanyag, ezért meg akarta mozgatni a benzint a tankban.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. március 26. 12:20
Hány jogsi nélkül szaladgáló rühes kutya van az utakon! Én kutyául szigorítanám a törvényt! Minden gyorshajtótól azonnal bevonnám a jogsit, mellé úgy megbüntetném, hogy azt is megbánná, hogy megszületett! Aki jogsi nélkül vezet azt helyben megsimogatnám úgy, hogy nem állna lábra e hónapig! stb.
csurkista
2023. március 25. 17:55
Előtte a székelybácsis vicc öregjét vitte, aki stoppozott nála és felajánlotta, hogy csak nyugodtan kormányozzon , ö majd kavarja a benzint azzal a bottal középen.
amca
2023. március 25. 16:34
Nem Kary Getzy volt, mert neki bicajra sincs jogsija. Csak villamosra.
nempolitizálok
2023. március 25. 14:30
"C válasz lesz Vágó úr"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!