Úgy megvertek Budapesten egy férfit vasárnap délután, hogy újra kellett éleszteni

2023. március 19. 19:18

Az elkövetőket elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

2023. március 19. 19:18
null

Kegyetlen támadás történt Újbudán, a Kosztolányi Dezső téren vasárnap: egy férfit két másik személy annyira megvert, hogy az áldozatot újra kellett éleszteni – írta meg a police.hu.

A sikeres újraélesztést követően a férfit kórházba vitték,

míg a másik két illetőt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket – írta a rendőrség.

***

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. március 20. 08:00
Ha valaki csak egyszerűen megy a Kosztolányi D. téren (megint Újbuda negyedben) és egyszer csak 2 férfi összeveri, annak oka van. Van megrendelt politikai bosszú, tehát tudták, kit "kell" összeverni vagy ki akarták rabolni (most az okostelefonokra és a bankkártyákra pályáznak, kevés kp. pénzzel járkálnak mostanában az emberek). Ebben az esetben, ha az illető védekezik és szabadkozik, akkor történik ilyen brutális, életveszélyes beavatkozás. Mindenesetre nyugtalanító, hogy mostanában mindig ITT történik ilyesmi. A fasizmus alatt pl. az olaszoknál hasonlóan "látták el" fasiszta csapatok a komunista-szocialista ellenfeleket...lásd Matteotti esetét a Wikipédián. Mostanában a nemzetközileg is felhatalmazott vagy finanszirozott szélsőbal anarchisták is "besegítenek". Innen látszik hogy az anarchisták módszere mindegy, hogy szélsőjobb vagy szélső bal ugyanaz: ERŐSZAK.
390 ft
2023. március 20. 07:17
Nagyon jó ez a főpolgármester.
Takarító
2023. március 20. 00:59
Cigány a cigánynak nem vájja ki a szemét. Főleg Pintérrel nem, mert kurvára pedagyogyózik és már-már impotens. Antifa, cigányvirtus, taxis kényszerítések, ellenőr fenyegetések, segélyt kikényszerítő bandafellépések. építőipari csalókl stb. stb. (Nem egy Pálfi György felvett nevű zsidó az biztos, de már nem urallja a trágyadombot se.) Ennyire féltek elzavarni a fenébe. (ki vagy mi van mikiegérpofa kezében?)
EX - Terminátor
2023. március 19. 22:48
MÉG MINDIG azt hiszitek hogy érdekel hogy mit beszéltek meg csináltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!