Íme a DK megfejtése az M1-es tömegbalesetre: Orbán! (VIDEÓ)

2023. március 20. 17:14

Kimatekozták.

2023. március 20. 17:14
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, tömegbaleset történt a közelmúltban az M1-es autópálya 26-os kilométerénél, öt kamion és több tucat autó ütközött össze, melyek közül 19 kiégett. Egy ember életét vesztette.

Az autópályákat fenntartó Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt tájékoztatása szerint a balesetet lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok. A Demokratikus Koalíció azonban ezzel kapcsolatban egy igen sajátos megfejtéssel jelentkezett, a Gyurcsány-párt ugyanis a kauzációt a korrelációval összemosva arról értekezik: a por „Orbán Viktor oligarcháinak, vagy vejének földjéről származhatott”.

Megfelelően kezelték azokat a termőföldeket?”

– teszi fel a kérdést Kocsis-Cake Olivio, aki nem is olyan rég még a Párbeszédben politizált.

A DK-s értekezést megtekintheti alább:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. március 21. 17:48
A Csokissütitől nem is várunk többet. Amíg az ellenzék árnyékra vetődik, addig a magyar termőföldek biztonságban vannak.
Hoth
2023. március 21. 16:22
Úgynevezett orbáni port fújt a fasiszta szél..sztem az unió állitson is össze szankciós csomagot a szél ellen
fogas paduc
2023. március 21. 14:54
Én megmondom, hogy miért halt meg az az egy ember, s miért kellett annyi embernek megsérülni: - MERT NEM TARTOTTÁK BE A KÖVETÉSI TÁVOLSÁGOT!
Tiszafa
2023. március 21. 13:19
Hogyne lennének hibásak aZorbánék?! Eső hiányában nem hugyoztak eleget az M1-es melletti földekre. Ez az indok kérem még a hágai bíróságon is megállna, ugyan úgy mint a Kocsis-Cake Olivio. Falnak-támasztva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!