Tüntetést szervez a Google-székházhoz a Pesti Srácok

2023. március 30. 20:08

A Youtube mintegy egy héttel ezelőtt ismét törölte a PS csatornáját.

2023. március 30. 20:08
null

A PestiSrácok.hu és a szólásszabadság szimpatizánsai péntek 17 órára tüntetést szerveznek a Google budai székháza elé

az Árpád Fejedelem útja 26. szám alá – olvasható a Pesti Srácok.hu-n. A neves előadók mellett a portál ismert arcai várnak minden érdeklődőt a Zsigmond térre.

„A saját szabályait is megszegte a médiacég”

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Youtube mintegy egy héttel ezelőtt ismét törölte a PS csatornáját. Varga Ádám, a Pesti Srácok YouTube-felelőse is értetlenül állt a lépés előtt, szerinte a médiacég saját szabályait is megszegve törölte a csatornát, ugyanis a hivatalos menetrend szerint először jön egy figyelmeztetés, majd az újabb szabálysértéseket a YouTube egy hét tiltással bünteti – emlékeztettek a portál szerkesztői, akik szerint 

a folyamatot a YouTube látványosan felgyorsította,

és az egy hét törlés feloldása után március 23-án figyelmeztetés nélkül törölték az egész csatornát.

„Ha ezt most hagyjuk, akkor biztos, hogy mind sorra kerülünk”

A tüntetésen  tervek szerint felszólal Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke is, aki azt nyilatkozta a a PS-nek, hogy „ez várható volt a PestiSrácok.hu a gyermekvédelem melletti kiállása és az LMBTQ-propagandisták leleplezése után. Ne legyen kétség,

Sajnos úgy tűnik viszont, hogy a Big Technek valós eszközei is vannak a cenzúrára, amit nem átallanak jogsértően felhasználni is”.

„Azért is fontos teljes erővel kiállni a Pesti Srácok mellett, mert ha ezt most hagyjuk, akkor biztos, hogy mind sorra kerülünk és a végén az összes többi nemzeti hírportál, blogok sorra kerülnek, aztán az összes kormányhivatal, minisztérium, miniszter, miniszterelnök. Nem kapunk majd sem jelenlétet a platformokon, sem hirdetést” – folytatta az érvelését Földi László.

Deák Dániel és Bayer Zsolt oldalait is letiltotta a Facebook

Földi László szavait az is alátámasztja, hogy nemrég a Facebook felfüggesztette Deák Dániel elemző és Bayer Zsolt publicista oldalait is. Bayer Zsolt még „vissza tudott térni”, ugyanakkor Deáknak újra kellett kezdenie az építkezést a közösségi oldalon. 

Nyitókép: Youtube

***

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2023. április 01. 15:02
"Csak nyígsz ha vmi vélt hátrány éri orbitod egyik goebbelsi csicskamédiáját. " Csak majd ne nyigjal amikor tizenpar ev mulva a tolerancias fajtad habzo pofaju szennymediajaval csinaljak ugyanezt, szoponc.
Menyuska777
2023. március 31. 10:43
Sajnálom az ilyeneket, hogy csak ennyi bajuk van az életben! Mikor mennek ki az emberek az utcára, mert mondjuk 1500 HUF 10 db tojás? Ja, az nem baj, nem is lényeg! Megérdemli a magyar a sorsát!
gekk
2023. március 31. 08:40
Tüncikéznek, majd eltakarodnak, mivel a kutyát nem érdekli az ilyen moslékzabálóknak a sorsa.
Takarító
2023. március 31. 06:04
Jaj bocsi a fizetős Windows 10-11-et majdnem kihagytam az integrált kémopció hardwareivel együtt. )mobil, okos autó, térfigyelő stb. stb( Ezeket még az érintett se nézheti meg. Saját magáról se. Péterfalvy meg Perintfalvy közösült és ez lett belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!