Nem várt helyről érkezett a kritika: Jakab Péter beleszállt Donáth Annába

2023. február 05. 08:29

„Aki nem küzd az új választásért, annak kimondva-kimondatlanul ugyanaz a célja, mint a Fidesznek: kihúzni a parlamentben 2026-ig” – fogalmazott a politikus.

2023. február 05. 08:29
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Donáth Anna a szombati „jövőértékelőjében” odaszúrt az ellenzéknek, ugyanis azt mondta, hogy aki a kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik. Úgy látszik, ez kiverte a biztosítékot Jakab Péternél: a Jobbik volt elnöke hosszú Facebook-üzenetben kritizálta a kijelentést.

 

 

„Az egyik ellenzéki párt vezetője ma azt mondta, aki a kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik” – kezdte bejegyzését Jakab Péter. Így folytatta: „Nos az az ellenzéki párt, amelyik arra sem hajlandó, hogy velem együtt kezdeményezze a hazugsággal megválasztott parlament feloszlatását, mert a képviselőik féltik a parlamenti széküket, az a párt egészen biztosan nem fogja idő előtt leváltani ezt a kormányt. Aki nem küzd az új választásért,

És ezt a célt el is érhetik. Kérdés, hogy a nép túléli-e”.

Jakab Péter úgy látja, hogy új ellenzékre van szükség. „Olyanra, amelyik nem ijed meg a saját árnyékától. Ma már látom, ezt az ellenzéket nem a parlamentben fogom megtalálni, hanem szerte az országban. Mi vagyunk az új ellenzék” – fogalmazott.

 

***  

Nyitókép: Facebook

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 07. 11:45
MISKOLCIKÉNT, SŐT ŐSMISKOLCI, "MELÓSOK GYERMEKE"-KÉNT ÜZENEM NEKED JAKAB: LEVITÉZLETTÉL, ERKÖLCSILEG TOTÁLISAN LEJÁRATTAD MAGADAR, SŐT MÉG AZOKAT IS, AKIK TÉGED VÁLASZTOTTAK! JOBBAN TENNÉD, HA HALLGAZNÁL!
amca
2023. február 05. 17:10
A mamusznak nem büdös ez a szarkupac ? Ez büdösebb ,,.mint Büdös Bence, Tordai.
hoci74
2023. február 05. 15:50
A nééép túléli -e... Azt a drámai qrva nénikédet te bukott pitiáner .... A nép túlélte: Gyurcsányt Jobbikot A házasságod A szeretőd A kovidot Az unió baszakodásait(még bírjuk,hajrá had szóljon) Az összefogást A háborút Az üzemanyag problémát amit a MOL okozott, A buzi nagykövetet amerikából.. Nem győzöm sorolni.... Mi még itt leszünk amikor te már sehol nem leszel....
pandalala
2023. február 05. 15:40
csak a fejit, hogy meg ne sántuljon!! ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!