Újabb pécsi ingatlannal bővült a szocialista politikus vagyona

2023. február 01. 09:38

Tóth Bertalan nem sokkal az országgyűlési választásokat követően szerzett tulajdonrészt a családi házban.

2023. február 01. 09:38
null

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője továbbra is tulajdonosa egy nagykozári erdőnek, egy pécsi házaknak és egy beépítetlen területnek, ahogy ez kiolvasható a tavalyi vagyonnyilatkozatában (különböző hányadrésszel), de a mostani nyilatkozatából az derült ki:

újabb pécsi családi házban szerzett tulajdonrészt, méghozzá az országgyűlési választásokat követően.

A baloldali politikus bérel egy Volkswagent Tiguant, van egy névértéken 4,5 millió forintos életbiztosítása, 10 millió forintos követelés mellett. (A tavalyi vagyonnyilatkozatában itt szerepelt még egy 12 milliós hitelintézeti követelés is.)

Tóth Bertalan megtartotta a Bonus Kft.-ben lévő 60 százalékos tulajdonrészét, valamint díjazás nélküli irodavezetői pozíciót tüntetett fel a Dr. Tóth ügyvédi irodánál.

Az országgyűlési képviselőknek, a nemzetiségi képviselőnek és a nemzetiségi szószólóknak a jövőben ismét kötelező – nemcsak a megbízatás keletkezésekor, hanem – január 31-ig, valamint a megbízatás megszűnésekor is új típusú és tartalmú vagyonnyilatkozatot tenni. Emellett ismételten csatolni kellett a vagyonnyilatkozathoz a közös háztartásban élő házas- vagy élettárs, gyermekek vagyonnyilatkozatát is. Az országgyűlési képviselők, a nemzetiségi képviselő és a nemzetiségi szószólók az új szabályoknak megfelelően első ízben – a 2022. november 1. napján fennálló állapot szerint – 2023. január 31-ig tettek nyilatkozatot, amelyhez csatolják a családtag vagyonnyilatkozatát is.

 

 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. február 02. 13:13
nehéz a moslékok élete itt a zorbánrezsinben
Lajoss
2023. február 01. 14:10
A legjobb,azért a Rogán Tóni,mint feltaláló..már több,mint 1 milliárdot mosott tisztára..javaslom a hungarikum listára! :)
Csodabogár26
2023. február 01. 12:25
Micsoda szenzációs hír :) https://nyugatifeny.hu/2023/02/01/mire-keszul-polt-peter-kulfoldon-vett-lakast-a-legfobb-ugyesz
Kristály
2023. február 01. 11:00
Szegények ezek úgy el vannak adosodva hát csoda hogy Soros be kell hogy segítsen nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!