Hadházy a DK-ról: Ez a párt szereti azt gondolni és állítani magáról, hogy ők az ellenzék vezető ereje

2023. február 14. 12:37

Az országgyűlési képviselő közösségi oldalán kritizálta Gyurcsányékat.

2023. február 14. 12:37
null

Kordás László országgyűlési képviselő tragikus halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK Elnöksége azt a döntést hozta, hogy a jövőben Ráczné Földi Judit fogja betölteni a megüresedett országgyűlési mandátumot. 

Hadházy Ákos közösségi oldalán úgy reagált, „rossz üzenete van annak, hogy ha egy ellenzéki párt az off-shore cégben érdekelt, de azt letagadó politikusnak adja a listán bekerült képviselője tragikus halála miatt megüresedett mandátumot.

– írta a politikus, aki azzal folytatta, a „jelek szerint úgy gondolják, a párthűség fontosabb, mint a tisztesség és feddhetetlenség. Pedig ez a Fidesz útja, nem ez vezet a rendszer leváltásához!”

Felidézte, Ráczné úgy indult el az előválasztáson, hogy nyilatkozott, nincs off-shore érdekeltsége, aztán mikor lebukott, nem lépett vissza és pártja sem léptette le.

– fogalmazott az országgyűlési képviselő, aki a DK-ról azt írta, a párt szereti azt gondolni és állítani magáról, hogy ők az ellenzék vezető ereje ás azzal az igénnyel lépnek fel, hogy mindenki álljon be mögéjük.

– zárta.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. február 14. 20:40
irigy ez a Lófaszházy....ebből is kihagytak,taknyos zsidó?
llnnhegyi
2023. február 14. 17:03
Gyurcsány Ondó Ferenc jobban szereti a kannásbort,mint Hadházy Ákos lófaszát! Meséli ezt Gréczy Zsolt internetes szatír!
amca
2023. február 14. 15:50
Látod buttha szarházy. Nem szeretem Kúr Hányt. De... Ha ,akarja , a szahart is kitapossa belőled. 2006,anno több ezer embert lövetett le... Ki vagy ?? 1 db pondró..
zolizolizoltan
2023. február 14. 15:32
Úgy tűnik, Juditka a DK pénzeszsákja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!