„Delbos-Korfield alkalmatlan és méltatlan” – a francia EP-képviselő leváltását kezdeményezik (videó)

2023. február 08. 21:45

Gwendoline Delbos-Corfield a magyarázkodás után a következményekkel nézhet szembe.

2023. február 08. 21:45
null

Mint a Mandiner is megírta, Gwendoline Delbos-Corfield már magyarázkodott, miután nemrég azt mondta, hogy Magyarország veszélyt jelent az EU-ra. Ennek kapcsán nyilatkozott Deutsch Tamás a HírTV-ben, ahol leszögezte, hogy

a francia zöldpárti politikusnő „példátlanul botrányos kijelentést tett, ezért mi, a Fidesz Európai Parlamenti képviselői azt kezdeményezzük, hogy

Egyszerűen alkalmatlan és méltatlan egy ilyen feladat ellátására – tette hozzá Deutsch. Kifejtette, hogy levélben fordultak az Európai Parlament elnökéhez, hogy az azonnal tegye meg a szükséges lépéseket. „Az az igazság, hogy ez az őröltek háza, ez az elszabadult hajóágyúként működő tevékenység persze nem a tegnapi napon, a Brüsszelben – egyébként a [budapesti] Fővárosi Önkormányzat által, magyar közpénzből szervezett konferencián elhangzott beszédével kezdődött” – árnyalta a képet a fideszes EP-képviselő.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zaj001
2023. február 09. 15:20
A politika nem az igazságról szól.
Desz
2023. február 09. 13:56
Ha én, mint egyszerű állampolgár Ilyen nagy nyilvánosság előtt mondok hasonlóan megalapozatlan rágalmakat akár csak a szomszédomról is, már régen az utcán lakhatnék, sőt leperelték volna rólam még a gatyámat is. Persze mint azt Orwelltől tudjuk: "Mindenki egyenlő, csak a disznók még egyenlőbbek" ugye.
Vakfolt
2023. február 09. 10:27
Nyugodjatok meg, Bimbós Kuflit be fogják védeni, még ha korrupcióba is keveredik, mert hát az az európai érték.
Doromb13
2023. február 09. 10:15
Csak követeljétek a leváltást,ti mindenki által megvetett fidesznyikek !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!