Lemondott Göd polgármestere, szerinte a városban már nem működik a demokrácia

2023. február 10. 17:44

„A fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség teljesen kiüresítette a munkakörömet” – indokolta döntését Balogh Csaba.

2023. február 10. 17:44
null

Hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be lemondását a gödi polgármester, Balogh Csaba. A politikus úgy fogalmazott: „Több, mint három év küzdelem után mélységes fájdalommal, de le kell adnom a polgármesteri mandátumomat. Sikereket tudok felmutatni, de mostanra már teljesen kiüresítette a kormány, a fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség a munkakörömet”. 

„Nem működik a demokrácia”

Balogh Csaba azt ígéri: civilként tevékenykedik tovább a városért, ahol állítása szerint már

egyáltalán nem működik a demokrácia és az önkormányzatiság”.

„Ha csak én szenvednék, valószínűleg tűrném még tovább is. De gondolnom kell a családomra. Bár nem vállalok tovább politikai szerepet, mindazok számíthatnak a segítségemre, akik kiállnak azért, hogy Magyarország újra egy demokratikus, fejlődő jogállam lehessen, ahol a kormány nem tart rabságban, és nem áldoz be egy egész várost a saját hatalmuk érdekében” – zárja a videóhoz írt bejegyzését a politikus. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Desz
2023. február 11. 12:13
Három év alatt semmit sem csinált, azon kívül, hogy családtagjait és barátait ültette zsíros önkormányzati állásokba, adott nekik jól fizető "tanácsadói" szerződéseket. Ráadásul alig néhány éve költöztek ide. Kiárólag kivénhedt kommunisták és szintén frissen beköltözött újgazdag, belpesti, bunkó libsik szavaztak rá. Röpke három évnyi civódásuk következtében tönkre tették a páratlanul szép természetvédelmi területen fekvő Szakáts Kertet, ledózeroltatták az olimpiai, világ és európa banokok felkészülésében komoly szerepet játszó csónakházat is. Egyetlen méter utat, járdát, teret sem építettek, vagy újítottak fel. Frakciójuk "dicsőségesen demokratikus", permanens marakodásának köszönhetően vették el a Samsung által fizetendő iparűzési adót is a Várostól. A közterület felügyelők gyakorlatilag semmit nem csinálnak, ennek köszönhetően sokan -fittyet hányva az érvényben lévő rendeletekre- betemetik a meglévő árkokat, hogy ott jogellenesen parkolókat alakítsanak ki. Ennek köszönhetően lassan már közlekedni sem lehet az utcán parkoló járművektől, esős időben pedig a felgyűlt csapadékvíznek köszönhetően bokáig érő vízben gázolva lehet csak eljutni a boltig, az állomásig vagy a buszmegállóhoz. Lényegesen korlátozták a zöldhulladék lerakás lehetőségét, előszeretettel sumákolják el a lomtalanítást -ha február elejéig nem kérsz időpontot, akkor őrizgetheted a lomot még egy évig a kertedben, pedig a szemétdíjban benne volna ez a szolgáltatás is, amit persze rendre kifizettetnek veled. Ocsmány, tehetségtelen, teljesen alkalmatlan társaság, akik csak a pénzt nyúlnák le. A korábbi vezetésekkel is bőven voltak gondok, de ők legelább csináltak értelmes, hasznos dolgokat is. Ez az önsajnáltató majom még arra sem alkalmas, hogy kivigye a szemetet, mert még azt is rossz helyre öntené!
Lobodi
2023. február 11. 10:37
Na ennyit a koncon marakodó összefosós libsikről. Göd most egy kicsit fellélegzett.
bagira
2023. február 10. 20:59
Ballibsik Göd-t szét lopták .Kassza üres csőd . Választáskor győznének az egész országra is ez várna.
Ricsibmf
2023. február 10. 20:58
Talán sikeresebb önkormányzati modellt kellett volna működtetni, mint például Gödöllőn, ahol van Frau Bürgermeisterin is! https://82nullanulla.hu/cikkek/2023/01/16/letezik-egy-magyar-varos-ahol-egy-macska-a-polgarmester-frau-burgermeisterin-von-godollo.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!