Vadai Ágnes a honvédség átalakítása mögött is oroszbarátságot lát

2023. február 14. 13:44

„Nehéz nem látni az összefüggést a miniszterelnök külpolitikai stratégiája és ez között” – nyilatkozta a Guardiannek a DK-s képviselő.

2023. február 14. 13:44
null

Vadai Ágnes ellenzéki képviselő a Guardiannek arról beszélt, hogy most sok olyan tisztet bocsátanának el, akiknek hosszú évek óta van tapasztalata a NATO kötelékében és kapcsolatai vannak a szövetség struktúráiban.

– mondta a képviselő.

Budapest továbbra is nyitva áll az orosz turisták előtt

Egyelőre Orbán álláspontja a háborúval kapcsolatban belföldön jól hangzik, amit a nagyrészt a kormány ellenőrzése alatt álló média is felerősített, amely gyakran ismételgette a háborúval kapcsolatos orosz narratívákat – tette hozzá a lap.

Budapest továbbra is nyitva áll az orosz turisták előtt, ellentétben a régió más részeivel, és az Operaházban szerda este nem volt látható nyugtalanság a librettó azon részei miatt, amelyek arról szóltak, hogy az orosz hadsereg „idegen sáskákat” zúz el, és „bőr és arc nélkül” hagyja az ellenséget. A négy órás operamaraton végén a produkciót állva tapsolták meg – írta a Guardian munkatársa.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

***

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bf109g6
2023. február 15. 10:35
Én meg egy sült malacban vadai ágnest látom.
Hydra Esus
2023. február 14. 22:41
A leépítése meg magyar érdek volt ugye, te veres kurva?
Zoltan70
2023. február 14. 18:17
A honvédség hajdani, Vadai általi átalakítása mögött nyílt hazaárulást látok.
Mekk Elek
2023. február 14. 18:03
Vszeg oroszbaratsagbol vasarolunk kizarolag nyugati technikat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!