Hollik István: Magyarországon egy baloldal van, azt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti

2023. február 05. 19:26

„A dollárbaloldal továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál” – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2023. február 05. 19:26
null

 A „dollárbaloldal” továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál – így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Gyurcsány Ferenc DK-elnök évértékelőjére.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc évértékelőjében világossá tette, hogy teljesen maga alá gyűrte a komplett "dollárbaloldalt".

– jelentette ki.

„Folytatni fogják háború- és szankciópárti politikájukat”

Gyurcsány Ferenc azt is egyértelművé tette – tette hozzá Hollik István –, hogy semmin nem fognak változtatni. Folytatni fogják háború- és szankciópárti politikájukat, pontosan úgy, ahogy azt a külföldi finanszírozóik elvárják tőlük – mondta.

A magyar emberek azonban elmondták a véleményüket:

97 százalékuk nem kér az elhibázott szankciókból.

Azaz Gyurcsány Ferenc és a „dollárbaloldal” – úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén – most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját. Továbbra is támogatják a szankciókat és a fegyverek küldését a háborúba – közölte Hollik István.

"Tehát az évértékelőből röviden két dolgot tudtunk meg. Egy: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök. Kettő: a dollárbaloldal továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál" - összegzett Hollik István.

(MTI)

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. február 06. 18:20
Gyurcsány takarodj a siralom völgyébe! Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom, Hogy törjön ellenünk a birodalom. Amiért minden gaz áruló meglakol. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Lajoss
2023. február 06. 16:20
Pista,nem unod még a faszságokat?
Nori70
2023. február 06. 11:33
Holliknak volt valaha saját gondolata?
edico
2023. február 06. 11:30
Gyurcsány, Don Quijote modern kori változata, egy nagyon de nagyon ostoba kivitelben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!