Küldünk tankokat egy országba, melynek politikusa megfenyegette Magyarországot – Ceglédi szeretné, hogy a NATO is figyeljen oda Filatovra

2023. február 04. 07:53

Hont András szerint azonban amikor lebombázzák valakinek a városát, az ilyen mondatokat nem kell meghallani.

2023. február 04. 07:53
null

Az ATV pénteki Öt című műsorában is szóba került a dnyiprói polgármester múlt heti kijelentése. 

„Különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés volt az önök történelmi bestiális viselkedéséért. Harmadszor, az önök kegyetlenkedései és az a folyamatos vágyuk, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjanak, történelmi páriává tették önöket. Negyedszer, teljes szemétláda kellene, hogy legyen, aki megbocsát a szovjeteknek és utódaiknak '56-ért. Ötödször, teljes erkölcsi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy az Európai Unió valamint a NATO »ernyője« alá üljünk, és mindenkinek a torkára tapossunk. Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – üzente Orbán Viktornak – valójában azonban a magyaroknak – Borisz Filatov, aki előzőleg le is „ribancarcúzta” a miniszterelnököt, amiért a kormányfő arról beszélt, hogy Oroszország lassan elérheti egyik célját Ukrajnában, nevezetesen hogy egy „senki földjévé” tegye az országot.

Filatov még azt is hozzátette, hogy ők több ezer éve élnek a földjükön, és „nem az Urálon túlról” jöttek.

Ceglédi Zoltán az ügy kapcsán először a háromszori fordításra hívta fel a figyelmet, ( angol, magyar, ukrán) másrészt kijelentette: teljesen egyértelmű,

hogy a polgármester általában a magyarokról, és nem Orbánról beszél.

Én azt szeretném, hogy ezt a mondatot a NATO és a magyar diplomácia is kezelje a helyén. Küldünk tankokat és minden fityfenét egy országba, melynek politikusa épp megfenyegette Magyarországot, hogy ők szeretnék ezzel a feltunningolt haderejükkel megtámadni minket. Zelenszkij erről is tegyen közzé egy Insta-sztorit, mint tavaly a választások előtt, hányszor tudott üzenni Orbánnak” – mondta a politikai elemző, aki hozzátette: érdekes, hogy az ukránok több ezer éve itt voltak, és vannak ma is, de 1956-ért a „szovjeteket” tette felelőssé Filatov, hiszen tudni, hogy 67 éve számos ukrán alakulat is részt vett a szabadságharc eltiprásában.

Hont András szerint azonban egy háborúban álló ország egyik polgármesterének kijelentését nem kell ilyen komolyan menni. Szerinte, amikor lebombázzák valakinek a városát, az ilyen mondatokat nem kell meghallani.

Ez egy zsákutca, és ezt a zsákutcát évszázadok óta játsszuk egymással” – mondta.

„Magukat progresszívnek, európainak mondó erők nettó fasiszta üzenetekkel bombázzák a saját populistáikat, mindezt a felvilágosultság jegyében. És nem csupán ezekre a szavakra igaz, hanem az Azovra is igaz, ahol nácik vonulnak és hirdetik az ukrán felsőbbrendűséget, de aki az Azovért nem lelkesedik, az náci” – mondta Hont.

Nyitókép: You Tube

***

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktor76
2023. február 05. 05:00
"Negyedszer, teljes szemétláda kellene, hogy legyen, aki megbocsát a szovjeteknek és utódaiknak '56-ért." Nem is bocsátottuk meg '56-ot (ne aggódj), nektek sem, geci ukránok! Se a kárpátaljai magyarok vegzálását. A humanitárius segítségen kívül vétó mindenre veletek kapcsolatban! Oszt' sírhat a pofátok...
masikhozzaszolo
2023. február 04. 16:47
Azokkal a tankokkal akarnak visszajönni 3 nap alatt. Bár továbbmennének!
Toportyán zsóti
2023. február 04. 15:01
Valamit tudhatnak a KGB vegyészei,anno elment Moszkvába ez a ribancarcú és azóta ki van cserélve a bucija... Kaphatott bőven az anyagból mert sikerült egy egész hordát kreálni ribancarcuakból. Még 56 emléke sem szent újabban.... És még ezek tartják magukat magyarnak?!
Leakis
2023. február 04. 14:47
Jósafát király hasonló helyzetben így imádkozott: "Ó Istenünk, nem ítéled meg őket? Mert nincs bennünk erő e nagy sokasággal szemben, amely ellenünk támad. Nem tudjuk, mit tegyünk, csak rád nézünk."Krónikák 2. könyve 20. rész 12. vers. A bibliai történetben Isten győzelmet arat. Bárcsak így lenne most is, és a magyarság megmaradása számára kedvezően érne véget a háború! https://jobbraat.blogspot.com/2021/01/ima-karpat-aljaert.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!