Újabb polgármesterjelölteket jelentett be az MSZP

2023. január 29. 14:08

Komjáthi Imre társelnök szerint ahol nincs megállapodás, ott továbbra is az előválasztást tartják a megfelelő megoldásnak.

2023. január 29. 14:08
null

Az MSZP minél több önkormányzati mandátum megszerzésében érdekelt, ezért megkezdték a felkészülést a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokra – jelentette be a párt társelnöke online sajtótájékoztatón vasárnap. Komjáthi Imre közölte: az önkormányzati választások esetében, ahol nincs megállapodás, továbbra is az előválasztást tartják a megfelelő megoldásnak. Kunhalmi Ágnes, a párt másik társelnöke hangsúlyozta: az MSZP abban érdekelt, hogy Magyarországon ne gyengüljenek, hanem erősödjenek az önkormányzatok. Az elmúlt időszakban a Fidesz „megcsonkította” az önkormányzatokat, elvette a pénzt tőlük, vagyis a helyben élő emberektől – vélekedett.

Emlékeztetett arra, hogy

Márton Rolandot Székesfehérváron, Csige Tamást Hajdúdorogon, Csizmazia Ferencet Budapest XVI. kerületében, Lukoczki Károlyt a főváros XVII. kerületében, Pajin Bálintot pedig Budapest XXII. kerületében jelölik polgármesternek. Most újabb öt jelöltről döntöttek – mondta. Szombathelyen újra Nemény Andrást, Celldömölkön pedig szintén a jelenlegi városvezetőt, Fehér Lászlót támogatják, továbbá ugyancsak a hivatalban lévő városvezetőt, Szabó Józsefet támogatják Répcelakon.

Pápán Grőber Attila tanár, önkormányzati képviselő a szocialisták jelöltje, Budapest X. kerületében pedig Somlyódy Csaba városfejlesztési szakembert támogatják a 2024-es önkormányzati választásokon – sorolta Kunhalmi Ágnes.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. január 29. 19:33
Ezek ennyire unatkoznak..? Még rengeteg van hátra a választásokig, addig a fele átigazol a DK-ba a másik fele meg kihal..
asiati
2023. január 29. 19:15
Ágika akkor ez azt jelenti, hogy tíznél többen vagytok a pártban? Na ez azért erős nem gondolod?
llnnhegyi
2023. január 29. 17:22
Régi,igaz szólás: Kár a gőzért!
hátakkor
2023. január 29. 17:14
Hattyú dal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!