Szánthó Miklós: Nem szabad a liberálisok játékszabályai szerint játszani

2023. január 19. 16:17

„Meg kell védeni az Isten, a haza és a család hármas egységét, hiszen csak közös összefogással lehet megvalósítani a liberálisok rémálmát, a konzervatívok nemzetközi összefogását” – mondta a minapi római kerekasztal-beszélgetésen elhangzottakról az Alapjogokért Központ igazgatója.

2023. január 19. 16:17
null

A magyar olasz összefogásról és az Európát sújtó migráció megállításának lehetőségeiről tartottak kerekasztal-beszélgetést magyar és olasz civil szervezetek Rómában kedd este a Collegium Hungaricum épületében.

Az olasz partnerekkel egyetértettünk abban, hogy nem szabad  liberálisok játékszabályai szerint játszani. Meg kell védeni az Isten, a haza és a család hármas egységét, hiszen csak közös összefogással lehet megvalósítani a liberálisok rémálmát, a konzervatívok nemzetközi összefogását” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Egy másik magyar részvevő, Nacsa Lőrinc is nyilatkozott a lapnak. „Európa számos fronton küzd kihívással a háború, a szankciók és a gazdasági válság miatt, melyet tovább nehezítenek a háború és a migráció okozta biztonsági kihívások. Az azonban biztató, hogy Magyarország első kézből meg tudja osztani tapasztalatait az európai tagországokkal, így Olaszországgal is” – jelentette ki a KDNP-s országgyűlési képviselő.

„Folytatódik a már korábban elkezdett igen értékes közös együtt gondolkodás az olasz és a magyar konzervatív kutatók, civil szervezetek és politikusok között számos kulturális és politikai kérdésben” – értékelt a Rómában tartott kerekasztal-beszélgetés jelentőségéről Francesco Giubilei.

A Nazione Futura olasz agytröszt elnöke ismertette, közös álláspontot képviselnek abban, hogy elengedhetetlen az Európai Unió újragondolása aszerint,

hogy Európa a nemzetek és népek Európája legyen, ne pedig a brüsszeli hatalom összpontosítása.

Francesco Giubilei kiemelte, hogy kulturális szempontból igen fontos az európai identitás, valamint a zsidó-keresztény gyökerek megerősítése az európai intézményekben.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csodabogár26
2023. január 20. 09:34
Vajon miért van isten az első helyen? Tényleg fontosabb,mint a család?
nempolitizálok
2023. január 19. 18:36
Akkor mi a szart keres még itt a CEU?????
Pelso j.
2023. január 19. 17:57
Amit ti megvédtek... Egyébként ezekkel a fogalmakkal kapcsolatban nincs mit védeni, ti már kelléket csináltatok mindből.
JohnDoe1984
2023. január 19. 17:40
"a szabad és független tájékoztatás az ország összes állampolgárának érdeke, ellenben a mindent maga alá gyűrő pártsajtó-cég megteremtése nem közügy, sőt ellentétes a közérdekkel" A KESMA kuratóriumának tagjaként és korábbi elnökeként a Szánthó féle játékszabály: közpénzből, minden létező fórumon, agymosás jelleggel hangoztatni ugyanazt a központból jövő lehetőleg negatív, egy konkrét ellenségre kihegyezett félelemkeltő üzenetet, hogy a legutolsó, legszegényebb, legképzetlenebb fideszes jobbágyok is megértsék. De még véletlenül se gondoljanak bele abba, hogy milyen erősen terelik el figyelmüket a hétköznapi valóságról és hogy mennyibe is kerül nekik az ilyen Szánthó félék fenntartása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!