Volt párbeszédes politikus: Mondom, nem kapok pénzt a DK-tól

2023. január 31. 12:24

Kocsis-Cake Olivio állítja: a neki fizetést adó pártot nulla forintos ajánlat miatt hagyta el.

2023. január 31. 12:24
null

Hosszas interjút közölt a Válasz Online Kocsis-Cake Olivióval, aki az általa alapított Párbeszédből lépett át a Gyurcsány-pártba. A beszélgetésben azt mondja: nem kap pénzt az árnyékkormánytól a zöldügyi bizottságban betöltött helyéért, ezt társadalmi munkában végzi. Arra a kérdésre, hogy akkor mégis miből él, csak annyit felelt:

Azon okos képviselők közé tartozom, akik takarékoskodtak”.

Elárulta: a Párbeszédnél bejelentett állása volt és fizetése. „Nem milliós, de meg lehetett élni belőle” – teszi hozzá.

Arra a kérdésre, hogy vajon tényleg nulla forintos ajánlat miatt hagyta el a politikusnak fizetést adó, általa társalapított pártot, Kocsis-Cake azt feleli:

Mondom, nem kapok pénzt a DK-tól”.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. február 01. 16:04
Ezt banán zabáló magyar idegen nigger majmot miért szalajtjuk már vissza oda ahonnan szalajtották. Kevesebb zavart okozna a Magyar életben és élettérben. Ezzel feri meg a dk tovább fokozta utálatomat és ellenszenvemet irántuk.
Hyazinth
2023. február 01. 11:24
Csokis-Süti Olívaolajban.
Zolotarjov
2023. január 31. 19:01
Csokis Cake Olívió..:))
Palatin
2023. január 31. 18:47
Az ilyen alakokat nézvén, mindig arra kell gondolnom, hogy ki lehet az a kretén, aki azt tudja mondani: "Na megvan, ez a fickó kell nekünk, ö képviseljen bennünket.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!