Gáspár Győző: A Gáspár családról már előtte is tudható volt, hogy fideszesek

2023. január 03. 17:59

A zenész-műsorvezető legfrissebb interjújában beszélt arról, hogy az lelke már régen csatlakozott a nagyobbik kormánypárthoz, csak nem vállalta fel.

2023. január 03. 17:59
null

Interjút adott Gáspár Győző a Telexnek, miután a közösségi oldalán bejelentette, átvette tagkártyáját és hivatalosan is tagja lett a Fidesznek. A zenész kijelentette: a Gáspár családról már előtte is tudható volt, hogy fideszesek.

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy azért nem tette eddig, mert nem akart ezzel kérkedni, „de a háború hozta ki belőlem azt, hogy igenis”.

Arra a kérdésre, hogy kiket szeret legjobban a nagyobbik kormánypártban, azt válaszolta, hogy nagyon szereti Szijjártó Péter külügyminisztert, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztak először. 

– mesélte.

„Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom, és nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek Lomnici Zoltánnak, mert tulajdonképpen ő volt a mentorom, és általa a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehettem, aminek baromira örülök, mert ott lehettem a karácsonyi partijukon, amire rengeteg támadást kaptam, hogy az Áder János köztársasági elnök úr miért fotózkodott velem” – folytatta.

Gáspár Győző elmondta, nagyon büszke, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök, és hogy a kormányfő választási győzelmi beszéde során közel állhatott hozzá. 

Én azt gondolom, hogy az az érték Magyarországon, hogy a biztonságunkat a miniszterelnök úr a mai napig előre teszi. Lehet bármit mondani, meg lehet a Fideszt lefikázni, de, gyerekek, nyugalomban tudunk élni, a gyerekeink tudnak iskolába járni,

– mondta.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterk19
2023. január 04. 16:18
Na ha lenne egy időgépem egyetlen dologra használnám: ezt a cikket visszaküldeném 18 évvel ezelőttre, valami jó kis polgári körös dzsemborira és felvenném a reakciókat xD Najó raknék mellé egy Dj Jeszi válogatásvideót is xD
kizökkentidő
2023. január 04. 09:51
Lesz még itt Puzsér - Győzike kakasviadal!
von Schreckendorf őrnagy
2023. január 04. 09:31
Jó, akkor 26-ban Toroczkai Laci bácsi mellé kerül az x
LancelotDuLac
2023. január 04. 09:27
Gáspár Győzővel emelkedett a fidesz iQ szintje 20-ról 22.5-re
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!