Kiborult a bili Ferencvárosban: Baranyi felsorolta, a Fidesz kétségbe vonta a kerületi városvezetés érdemeit

2023. január 08. 11:36

A fideszes képviselő lehűtötte Baranyi Krisztinát: 2019 óta nincs új fejlesztés a kerületben.

2023. január 08. 11:36
null

Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Baranyi Krisztina azon háromperces videója kapcsán, amelyben a polgármester felsorolta, milyen fejlesztések valósultak meg az elmúlt három évben. „Teljesen felszámoltuk a parkolási mutyit, rászorulóknak és nem haveroknak juttattunk lakást, a fideszes ügyvédi irodával megszüntettük a szerződéseket” – így kezdte összefoglalóját Baranyi Krisztina. Kifejtette, megszüntették a szabálytalan kifizetéseket, a testületi üléseket nyilvánossá tették, valamint több építkezésről is beszélt, például egy új, hatszintes rendelő megépítéséről.

– reagált a Magyar Nemzetnek Gyurákovics Andrea. Kifejtette, hogy ha lettek volna szabálytalan kifizetések, akkor azok már benne lettek volna a belső ellenőri jelentésben. Hozzátette, a rendelő se Baranyi érdeme: az említett hatszintes rendelőt nem ő, hanem a kormány építteti. 

Nincs új fejlesztés

Baranyi Krisztina a videóban beszélt arról is, hogy az elmúlt három évben háromszáz lakást újítottak fel és tettek komfortossá. Gyurákovics szerint

a Baranyi előtti időben egy év alatt sikerült 300 lakást felújítani.

Valamint a Bakáts tér környékének a felújítása is duplájába került, kisebb műszaki tartalommal. A tömbrehabilitáció pedig 2019 óta leállt. Nincs új fejlesztés a kerületben. „Folyamatosan más tollával ékeskedik: az előző vezetés fejlesztéseit folytatja, amelyek nem az ő érdemei” – emelte ki Gyurákovics Andrea.

Nyitókép: Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2023. január 08. 20:58
Én csak gratulálni tudok a ferencvárosiaknak, hogy sikerült megválasztaniuk polgármesternek ezt az igazán unszimpatikus trógert.
DBZ22
2023. január 08. 18:36
Abszolút megvagyok győződve hogy nem lesz ilyen arányú balos kerület mint most . 5 vagy 6 körzet kivételével simán verhetőek , mondjuk az is igaz hogy addig még sok idő van hátra .
masikhozzaszolo
2023. január 08. 16:38
Dús hajába tép a szél, Kék szemében ott a szenvedély. Foltos, sokszín ruhája oly sokszor elszakadt, Álma adja az álmokat.
Kotucso
2023. január 08. 16:14
Azért ne kicsinyítsük Baranyi érdemeit. Ne feledjük az LMBTQ szobrot. Azt ő állítatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!