Hétfő délutántól már a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között jár a 3-as metró

2023. január 23. 07:14

A BKV szerint „kortárs retró” hangulatú lesz a Deák Ferenc téri metróállomás.

2023. január 23. 07:14
null

Ma kora délután megnyitják az utasforgalom előtt a Ferenciek terei és a Deák Ferenc téri állomást a 3-as metró vonalán, ezt követően Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között lehet utazni majd a metróval – közölte korábban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK tájékoztatása szerint este 9 óráig – amellett, hogy a 3-as metró a Deák Ferenc tértől már közlekedik Kőbánya-Kispest felé –

a Göncz Árpád városközponttól a Kálvin térig járnak még a pótlóbuszok,

utána az eddig megszokott esti közlekedési rend szerint Kőbánya-Kispestig mennek.

Keddtől hétköznap napközben két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró. A Deák Ferenc tér és a Göncz Árpád városközpont között továbbra is az M3-as, illetve a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A metrópótló autóbusszal is lehet utazni.

Hétköznap esténként és hétvégén továbbra is a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A Nagyvárad térnél – az állomás felújítása miatt – a Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között közlekedő szerelvények továbbra sem állnak meg.

(MTI)

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuco
2023. január 23. 21:51
Mekkora szégyen ez a geri banda. Milliós jutalmak azért mennek szépen náluk. Sok sok éve .asznak ki mindenkivel aki utazni akar, 10,15 év lesz amire teljesen kész ez a lerobbant járat. Felőlem vasbeton is lehetne minden állomás csak lehessen már kurva nagy szívás nélkül közlekedni végre.
APESZ72
2023. január 23. 15:32
6 év alatt kész a fele !!! HURRÁ, GRATULÁLUNK !!!! 2 MILLIÓS JUTALMAT MINDENKINEK !!!! Már csak 6 év és kezdhetik előröl. LESZNEK korosztályok, akik soha életükben nem utaznak a teljes vonalon. HURRÁÁÁÁ GRATULAAAA!! JUTALMAT NEKIK !!!
tartarossz.blog
2023. január 23. 12:46
igazi rohamcsiga tempoban, a szocializmus két teljes metrovonalat adott Magyarországnak, ha a kádárizmus lenne az M4 metro végállomása már rég Újpalotán lenne. Az Árpád-híd Rendőrpalota környékét hiba volt Göncz Árpádról elnevezni, Kádár Jánost illetné az elnevezés, mivel egy időben a párt XIII.kerületi titkára-vezetője volt, Thürmer is biztosan így gondolja.
lendvaiildiko
2023. január 23. 10:47
Valószínüleg azért délután adják át, mert Geli Fenyőünnep addigra fel tud kelni az ágyból, megissza káváját, kakaóját és egyet jól fészbukozik az Orbán-kormánya állította csapdákról és akadályokról. Kérem: MIÉRT NEM HÉTFŐN ÜZEMKEZDETTŐL JÁR A 3-as METRO a DEÁK TÉR ÉS A KÖKI KÖZÖTT?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!