Jakab Péter: Az az ellenzék, ami négy kétharmadot hozott össze a Fidesznek, hibásan működik

2023. január 08. 19:37

A bukott Jobbik-elnök most az ellenzéki politikusokat szapulta.

2023. január 08. 19:37
null

Jakab Péter nemrég egy új videót osztott meg közösségi oldalán. Az egykori jobbikos politikus, aki jelenleg a Nép Pártján Mozgalmat építgeti, legutóbbi fórumán arról beszélt, hogy „a parlament feloszlatását el is felejtették kétharmados törvényként meghatározni”.

De ehhez Jakab szerint

„nem kell kétharmad, egyszerű többség kell hozzá!”

– fejtette ki indulatosan.

Majd arról beszélt, hogy a fideszesek gúnyolódnak rajta, mert egyedül maradt a javaslatával. Ehhez kapcsolódan azt a kérdést tette fel, hogy „nagyon kíváncsi, hogy az ellenzéki politikusok miért hallgatnak.”

A mozgalom vezető ezután elmondta, hogy „azt megszoktuk, hogy a fideszesek 12 év óta ragaszkodnak a székükhöz.” Ezt a gondolatmenetet folytatva pedig rátért az ellenzékre is, akik szerinte azért hallgatnak, és „nem szavazzák meg azt a javaslatot, hogy oszlassuk fel a parlamentet, és legyen új választás Magyarországon”, (...)

– húzta alá Jakab.

Megújulás!

Ehhez hozzátette, hogy 2026-ig megvan a mandátumuk.

Nem azért, mert az ellenzéknek gyengének kellene lennie, hanem meg kell újítani az ellenzéket. (...) Az az ellenzék, ami négy kétharmadot hozott össze a Fidesznek, hibásan működik” – jelentette ki Jakab Péter.

Az említett bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2023. január 09. 19:28
Elképesztő küzdelem folyik a politikai túlélésért, a disznó a jégen ehhez képest kutyafasza. Valószínűleg most kaphatta meg az üzenetet hogy nem igazán számol vele a DK, nem kell nekik ez a bőrjakós ugató proli stílus ezért most elkeseredett újrapozícionállás folyik
Jooee
2023. január 09. 19:09
Szerintem kösd fel magad!
432FT
2023. január 09. 18:25
Péter, oszlasd fel magad, mutass példát, hátha valaki követ. Ha nem, akkor még mindig elmehetsz hivatásos parízer szeletelőnek.
machet
2023. január 09. 16:45
Na, megint ez ez újításos púder.Most akkor megint kezdjük elölről?Egy messzire kerülendő barom vagy, ki akarna tőled bármit is, f@szfej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!