„Nemlétező ellenzék nemlétező kampányával mit foglalkozzunk?” – a 444 főszerkesztője a baloldali dollárokról

2022. december 02. 16:50

Megvan a maga véleménye a baloldalról a baloldali főszerkesztőnek. Videó.

2022. december 02. 16:50
null

Uj Pétert, a 444.hu főszerkesztőjét hívta fel Bohár Dániel a baloldali amerikai kampányfinanszírozás kapcsán. „Én semmit nem gondolok róla” – szögezte le Uj Bohár kérdésére. Mint fogalmazott a főszerkesztő, „Nem tudom, hogy finanszíroztak-e bármit az Egyesült Államokból.”

Bohár kérdésére kifejtette Uj, hogy azért nem foglalkozik a 444 az üggyel, mert 

Bohár próbált kicsit bővebb válasz kicsikarni a főszerkesztőből azzal, hogy „mégiscsak elég sok milliárd forintról van szó”, ám Uj leszögezte: „Hát, ez az ön véleménye”. Hozzátette, nem tudja, hogy várható-e az általa főszerkesztett 444.hu-n cikk a dollárügyről.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. december 05. 14:25
Akkor mit foglalkoztatok Trump - az oroszok által pénzelt beavatkozása az USA választásokba...stb. Pedig az az amcsi mocskos bandátok által kreált hazugság volt!!!!!!!!!! Ezek valós tények te rohadék! Eladtátok az országot te rühes kutya! Mi lett volna, ha a Fidesz kap (vagy fogad el) külföldi pénzeket! Elmentek ti a kurva anyátokba! Persze, hogy kussoltok, hiszen ha az amcsi dollárok nincsenek, már nem léteznétek - férgek!
Jooee
2022. december 03. 21:36
Ez egy tróger.
Jooee
2022. december 03. 21:35
Tagadd meg az anyádat is!!!!!!!!!
FeketeFehér
2022. december 03. 20:24
Jézusom, sejtettem, de annyire még nekem sem volt nyilvánvaló, hogy Bohár Dani ennyire ostoba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!