Niedermüller fellép a szervezett kocsmatúrák ellen

2022. december 08. 18:35

Már a szervezők mellett a résztvevőket is lehet büntetni.

2022. december 08. 18:35
null

Niedermüller Péter a Facebook-oldalán jelentette be, hogy újabb szigorításról döntöttek a kerületben. Erzsébetváros DK-s polgármestere azt írta, hogy az eddigi gyakorlat szerint a túrák szervezőit és vezetőit lehet bírságolni,

most azonban a képviselő-testület úgy döntött, hogy ezentúl a résztvevők is szankciókra számíthatnak.

Úgy fogalmazott, a szervezett kocsmatúrák sok bosszúságot okoznak az erzsébetvárosiaknak, ezért is lépnek fel kerületi rendelet alapján már jelenleg is az ilyen programokkal szemben.

– zárta.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frakk a macskák réme
2022. december 09. 19:28
Az egyetlen értelmes dolog a kerületben...szinte
Carcess
2022. december 09. 06:29
ezekben a kocsmákba nagyrészt libsi fiatalok meg külföldi diákok járnak nem sajnálom őket megérdemlik niedelmutyit egy oldalon állnak, hajrá
Backstab
2022. december 08. 21:07
Nidermuller a hazaarulok gyongye.
lurker
2022. december 08. 20:05
a VII kerület egyik fő bevételi forrása a vendéglátóhelyek iparűzési adója. Ezek a balosok milyen okosak, hogy kinyírják a fejőstehenüket. (A parkolási behajtási terrorral pedig az üzleteket is kicsinálják). Sebaj, majd lesz pénz valahogy, Hadházy megtanítja őket profin kunyerálni. kiderül, hogy mikroadományokból lehet-e üzemeltetni egy kerületet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!