Müller Cecília: Nyugodt és vírusmentes ünnepek elé nézhetünk (Videó)

2022. december 21. 11:45

Sikeresen fogott össze az ország a járvány ellen.

2022. december 21. 11:45
null

Müller Cecília videóban mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, állítása szerint nyugodt, békés és vírusmentes ünnepek előtt vagyunk. 

– jelentette ki.

Az országos tisztifőorvos köszönetet mondott a lakosságnak is a felelősségteljes és sikeres összetartásért, amelyet a magyarok a járvány idején tanúsítottak.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ahura
2022. december 23. 20:45
Kamukovid. Valamivel csak meg kellett csinálni rócsild megrendelésre a világválságot, sőt a great resetet, most is tart még, fidesz is benne van! Bemutatom azokat, akik kezében összefut a világgazdaság, akik több pénzt kezelnek, mint Németország, Japán, Oroszország vagy Nagy-Britannia GDP-je. Ahol összeér a fegyveripar és a Covid-vakcinák ügye is. Bemutatom a világ urait - írja a Mi Hazánk elnöke. https://youtu.be/QdCxE9chl7g https://www.virusinfok.hu/2022/11/22/a-lezarast-nem-azert-vezettek-be-hogy-megvedjek-a-vilagot-egy-uj-virustol-hanem-mert-a-realgazdasagot-le-kellett-allitani/
krampus
2022. december 21. 18:58
A minap beirtam a kurucra egy cikk kapcsan, hogy a munkahelyemen 360 fobol 4 mar nem dolgozik, mert szivbetegek lettek az oltasok utan. Pedig hozzank csak elozetes orvosi allapotfelmeres es egy halom fizikalis tanfolyam utan lehet jonni. Ilyet nem hallottam, hogy szivbetegseg miatt volt katonak, ex sportolok, ex sittesek (Piszkos Fred munkahely) szivbetegek lettek volna. A pia, prostik meg a gyenge wifi miatt voltak problemak. Kiegeszitettem azzal, hogy a csaladon belul is sajnos volt aki az oltas utan kovidban meghalt, masok "csak" sulyos betegek azota! Sokan kommenteltek, s leirtak hogy mi tortent csaladi, rokoni korben! Valami borzalom azt olvasni!!! Muller es bandaja azt erdemli, hogy havonta leoltsak csaladostul oket az oltasaival! Golyot erdemelnenek kivegzo osztag elott, de az tul humanus lenne.
Ólat a trolloknak
2022. december 21. 14:06
Szegény Rusnyai állatvirológus bácsi a kardjába dől..
békalepcse
2022. december 21. 13:53
Talán már az elején el kellett volna felejteni a hisztit és hagyni a dolgok természetes folyását. Ma sincs kevesebb beteg, gyanítom ma sem halnak meg kevesebben, csak közben letérdelt a gazdaság és sokan pánikrohammal küldenek még ma is ha valaki eltüsszenti magát egy nagybótban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!