Kötöttfogás: Ha a franciákra azt mondjuk, hogy Afrika-válogatott, akkor már majdnem mondhatnék ilyet a Ferencvárosra is

2022. december 24. 12:46

A Magyar Hang beszélgetőműsorában is téma volt a katari labdarúgó-világbajnokság döntője és az azt követő nyilatkozatok.

2022. december 24. 12:46
null

Végigsöpört a honi médiában, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke közösségi oldalán kifejtette örömét, hogy Argentína nyerte az idei labdarúgó-világbajnokságot. A kormánypárti országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, 

„Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!”.

A politikus bejegyzése előkerült a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában is, ahol azt fejtegették a szereplők, vajon rasszista megnyilvánulás volt-e ez Németh részéről. 

Szerető Szabolcs, a Magyar Hang újságírója szerint ez egy újabb megnyilvánulása volt a „Fidesz magyar fajvédő szövetségnek”. Állítása szerint Németh Szilárd gondolatának alapjait Orbán Viktor rakta le tusnádfürdői beszédében. „A magyar miniszterelnök is kénytelen volt azt mondani, tudta, hogy ez fog következni, ezt fogják az újságírók is mondani, hogy nézzük meg a Ferencvárost.

És a magyar válogatottban is játszanak olyanok, akik nem feltétlen őshonos magyarok.”

– osztotta meg gondolatmenetét a Magyar Hang újságírója. 

Fotó: YouTube-képernyőfotó

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steve-b
2022. december 28. 14:22
Német Szilárd tudhatná ,hogy Jézus,a napkeleti Bölcsek és a pásztorok is mind kreol bőrűek és sötét hajúak voltak. Tehát Európa nem a Kereszténység bölcsője de Latin-Amerika sem. Először gondolkodjon és utána írjon ilyen hülyeségeket.
HunAttila
2022. december 26. 12:46
Argentína-majmok 3:3 Szerencsére nem a majmok győztek. Ma pénz mindent felülír, a Fradinál is. A valaha legmagyarabbnak tartott csapat tele van nigger majommal és már a válogatottba is bemásztak. Gyakorlatilag a horvát és a szerb csapatokon kívül minden európai csapatban a Kalergi féle kevertek, vagy a majmok domináltak. Látható az a tendencia, hogy a valaha nagy futballnemzetek, hogyan csúsznak le annak következtében, ahogyan a nemzet tagjai helyett majmokat játszatnak. Egy hontalan majomtól nem várható a nemzettudat, a nemzetért küzdés. Ő zsoldos, és kivel akkor is felnyalja a nagy pénzt, ha veszít semmi nemzeti öntudat nem motiválja. Csak így tovább! És ez a szabadkőműves találmány is a múlt ködébe veszik és nosztalgiázhatunk az Aranycsapaton.
kombinátor
2022. december 25. 23:54
Szeretőnek fingja nincs, hogy mi a különbség 10 francia nemzetiségű (állami) néger és 10 megvásárolt (privát vállalkozás) rabszolga között ...
remi
2022. december 24. 23:41
A fradi az egy klubcsapat a válogatott az meg A Válogatott. Persze nem várható el, hogy senkiházi libtard propagandisták ezt agyilag felfogják. Amúgy érdekes lenne a nyugatromán úgynevezett válogatott törzsi összetételét is megvizsgálni, tippem szerint ezek otthon általában azzal vannak leginkább elfoglalva, hogy egymást gyilkolják meg ha még többen lesznek akkor a nyugatrománoknál is ezzel lesznek elfoglalva, persze csak miután átvették a hatalmat és a nyugatrománokat kiirtották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!