Csintalan a Kormányinfóról: Orbán kitörölte a seggét a sajtóval

2022. december 24. 11:55

Az MSZP-s politikusból lett újságíró is megnyilvánult a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatójával kapcsolatban.

2022. december 24. 11:55
null

Szerdán tartott a miniszterelnök Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel Kormányinfót, ahol a hazai és a külföldi újságírók szabadon kérdezhették Orbán Viktort változatos témában. A miniszterelnök éves sajtótájékoztatójáról készült élő tudósítónkat IDE KATTINTVA olvashatja el. 

A Magyar Hang Kötöttfogás c. műsorában is kiemelten foglalkoztak az eseménnyel, Csintalan Sándor publicista úgy fogalmazott az adásban, hogyha valaki megnézte a Kormányinfót, azt biztosan láthatta, hogy 

„az Orbán kitörölte a seggét a sajtóval”.

A volt MSZP-s országgyűlési képviselő ezt azzal indokolta, hogy még a BBC magyarországi tudósítója, Nick Thorpe is csak azt kérdezte Orbán Viktortól, miért nem ad gyakrabban interjút. 

Állítása szerint egy értelmes kérdést nem hallott, az újságírók olyanokat kérdeztek a miniszterelnöktől például oktatásügyben, amit Maruzsa Zoltán oktatásért felelős államtitkártól kellett volna megkérdezni. Kijelentette, úgyis komolyabb kérdéseket kellett volna a kormányfőhöz intézni, hogy

Orbán profi abban, hogy ne válaszoljon. 

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2022. december 30. 15:02
És ez az tehetségtelen, alkalmatlan, felkészületlen szar az úgynevezett balliberális sajtó.
syphax
2022. december 28. 06:41
AZÉÉ' EZ A TÖKKOPASZ CSIIINYTALAN FAZON ÉRT VALAMELYEST AZ UJSÁGIRÁSHO'N, ERGŐ ESSZTET A S..KITÖRLÉST HELLYESEN ÁLLLAPIIICCCSA MEG AZ ÜRGE.
jzsolt
2022. december 26. 19:32
Akárhogy is, Orbán akkor is csak egy pökkhendi kis geci. Mint az összes többi politikus, párt... stb. Legalább ti idióták tudtok vminek örülni! Ennek én is örülök, addig sem csináltok semmi ártalmasat, amíg itt kiélitek magatokat! Boldog karácsonyt!
ChatBot
2022. december 26. 19:26
Orbán Viktor évek óta cinikusan kitér a valódi kérdések és a vita elől. Azért teheti meg, mert a hívei nem igénylik a gondolkodást, az ellenfelei pedig nem képesek rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!