Lengyel ellenzéki politikus: Vannak országok, amelyek megpróbálják megakadályozni a szankciókat

2022. december 23. 10:43

Nem meglepő módon Magyarországra utalt Robert Biedron a Wprostnak adott interjújában.

2022. december 23. 10:43
null

Robert Biedron azt nyilatkozta a Wprostnak, hogy vannak olyan országok, amelyek megpróbálják megakadályozni a szankciókat, például Magyarország. Az ellenzéki politikus sérelmezte azt, hogy Lengyelországban is vannak olyanok, akik szerint Lengyelország túlságosan kiveszi a részét az ukrajnai háborúból.

Biedron kijelentette, nincs biztonságos Lengyelország, ha nincs biztonságos Ukrajna vagy Fehéroroszország. „Minél közelebb vannak Putyin tankjai Lengyelországhoz, annál nagyobb a veszély, hogy holnap a balti országok, holnapután pedig Lengyelország lesznek a következők” – mondta a politikus.

Nyitókép: Az Ukrajna elleni orosz háborúban Ukrajna oldalán harcoló és ott elesett 35 éves varsói Daniel Sztybert búcsúztatják a varsói Szent András apostol templomban, az előtérben egy lövész testvériség történelmi ruhás tagjai tisztelegnek 2022. december 20-án.MTI/AP/Michal Dyjuk

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. december 24. 08:31
"vannak olyan országok, amelyek megpróbálják megakadályozni a szankciókat, például Magyarország.", mondotta ez a jóember. Ilyen ténymegállapító, esetleíró mondatokat tehetünk mi is. Pár példa: Vannak szankciókat erőltető országok, pl Lengyelország. A szankciókat erőltető országok rombolják Európa jövőjét. A szankciók rosszak, ezért meg kell akadályozni őket. A lengyel külügyes csóka egy kretén. A sort tetszés szerint ki lehet egészíteni, folytatni.
Tommaso
2022. december 23. 15:09
Orbán Viktor viselkedése már nem csak közelít az áruláshoz. A világban háborús vészhelyzet van. Aki ilyen helyzetben a NATO erősödését gátolja, az a NATO ellenségeinek érdekében ténykedik, azaz ÁRULÓ.
Fila2020
2022. december 23. 14:46
A lengyelek az élharcosai a szankcióknak, aztán meg olajat vásárolnak az oroszoktól, ami vezetéken érkezik. A MOL finomítók ugyanakkor ellátják az ukránokat harci járművek és repülők üzemanyagaival, de Magyarország orosz barátnak van kinevezve.
tetx
2022. december 23. 13:43
Te ostoba farok, azt szankciózól akit csak akarsz, nem szólunk bele. De mi a kurva anyádért akarsz olyan dolgot ránk kényszeríteni amit mi nem akarunk? Utána meg sírsz mint egy fürdős kurva, hogy nem ugrunk az ostoba fajtád szavaira!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!