Itt a felmérés: hatalmas összegeket költenek a magyarok karácsonykor

2022. december 23. 11:44

A Fidesz szavazóinak többsége derűlátó, szerintük az idei ünnep olyan lesz, mint máskor, az ellenzékre voksolóknak viszont csak a harmada gondolja ezt.

2022. december 23. 11:44
null

Kutatást készített a Publicus Intézet a Népszava megbízásából. A kutatásból kiderül, hogy a Fidesz szavazóinak többsége derűlátó karácsony kapcsán, az ellenzékre voksolóknak viszont csak a harmada gondolja azt, hogy az idei ünnep olyan lesz, mint máskor. Érdekes még, hogy az ezer fős minta alapján

83 ezer forintot költenek a magyar emberek ajándékokra összesen.

Budapesten az átlag 103 ezer forint, a vidéki városokban pedig 58 ezer forint az átlag. Furcsa, hogy utóbbinál a községekben, falvakban élők is többet költöttek a karácsonyi ajándékokra, ott 71 ezer forint jött ki.

A válaszadók 88 százaléka pedig otthon marad az ünnepek alatt.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 25. 13:41
A pestiek a boltokban vásárolnak meg mindent, itt vidéken meg más a helyzet. Nekem annyi a kajám, hogy nem tudom a lányom hogyan viszi el? Ha Feri valóban jó gazdasszony lenne, akkor tudna káposztát savanyítani és nem kéne az Apró klán milliárdjaiból kiadni a káposzta árát.
5m007h 0p3ra70r
2022. december 23. 20:10
"A Fidesz szavazóinak többsége derűlátó, szerintük az idei ünnep olyan lesz, mint máskor, az ellenzékre voksolóknak viszont csak a harmada gondolja ezt." Hát hogy merné egy ellenzéki szavazó azt mondani, hogy nem szar minden!? Háháhá!
CsakOlvas
2022. december 23. 17:17
Figyu, Gébi, nem létezik, és sosem létezett az a Jobbik, akit Te támogattál. Ennek megfelelően állításaik igazságtartalma nulla, próbálj ebból kiindulni. A Te megközelítésed, amit az álságos párt részleges mondanivalójából leszűrtél, az pedig egy működésképtelen társadalomhoz vezet, mert hogy ez volt a céljuk. Gondold át, kérlek.
pemete jakab
2022. december 23. 16:47
"Itt a felmérés: hatalmas összegeket költenek a magyarok karácsonykor 83 ezer forintot költenek a magyar emberek ajándékokra összesen" Ez annyira hatalmas, mint amennyire nagyok a bérek Magyarországon. Az EU-ban már csak Bulgáriát előzzük. Kádár-rendszer: Mindenkinek van munkahelye, fizetés az nemigen. Orbán-rendszer: Munkaalapú társadalomban munka az van, fizetés az nemigen. https://telex.hu/kulfold/2022/12/19/magyarorszag-eu-szinten-legalacsonyabb-atlagber-2021-12600-euro
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!