Osváth (VV Zsolti) Zsolt szerződést bontott az RTL-lel a Való Világban történtek miatt (VIDEÓ)

2022. december 07. 17:14

Nem tud közösséget vállalni az influenszer a csatornával.

2022. december 07. 17:14
null

Korábban a Mandiner is beszámolt arról, hogy a Büntető Törvénykönyvbe ütköző cselekedetek zajlottak le az RTL-en futó Való Világ valóságshow egyik adásában, mely után civil jogvédők és dr. Ragány Zoltán büntetőjogász is megszólalt. Az eset után Osváth Zsolt, aki korábban VV Zsoltiként szerepelt a produkcióban szerződést bontott a csatornával.

Az influenszer kifejtette, nem kíván részt venni a csatorna nemrég indított streamingplatformjának reklámozásában, mert „bár az RTL+ tele van hiánypótló és minőségi tartalmakkal, a Való Világ is ott van közöttük”. Úgy fogalmazott: 

Én egyszerűen ezzel nem tudok közösséget vállalni, ugyanis a Való Világban bűncselekményeket követtek el,

és ezeket a bűncselekményeket nem szankcionálták megfelelően, feltehetőleg a sértettek egy része nem is tud arról, hogy ők bűncselekmények áldozatai lettek”.

Az egyik szereplő, bizonyos VV Rico társával, VV Renivel szemben viselkedett erőszakosan: megrángatta, lábát mellette közvetlenül a falhoz verte, miközben agresszívan az arcába üvöltött és prostituáltnak titulálta.

Az RTL is reagált

A csatorna a Media1-nek válaszolva kijelentette, nem céljuk a műsorban az erőszak népszerűsítése,

a műsor készítői az erőszak minden formáját, így a verbális erőszakot is elítélik.

Hozzátették, hogy „a villában zajló eseményekre nincs teljes ráhatása a műsor készítőinek” és nem tudják befolyásolni, hogyan viselkedjenek a szereplők. Levelükben kiemelték, szakembereket hívnak a villalakókhoz, hogy megismertessék velük az erőszakmentes, asszertív kommunikáció alapjait.

Nyitókép: YouTube

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2022. december 08. 09:56
Csótí, onnan ismerszik meg a proli, hogy gyülöli a másik prolit és ezt az rtl-nél is tudják. Nem céljuk ezt meg azt bemutatni, de ha már pénzt hoz...
BlancoAgilon38
2022. december 08. 09:13
"szakembereket hívnak a villalakókhoz, hogy megismertessék velük az erőszakmentes, asszertív kommunikáció alapjait" Na ezen felröhögtem. Az is hülye aki ilyeneket néz.
Brandon the great Negro
2022. december 08. 08:45
Igazából csak okot keresett, hogy átszerződjön a DKTV-hez.
Carcess
2022. december 08. 08:17
a csicska gyerek végül is igazat mondott tényleg kurva aki oda bemegy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!