Nem áll le a Telex: újra lerohanták a templomnál Orbán Viktort (VIDEÓ)

2022. december 13. 11:34

Ezúttal sem jártak sikerrel Fábián Tamásék.

2022. december 13. 11:34
null

Korábban a Mandiner beszámolt róla, hogy hétfőn a Telex stábja lerohanta a templomból kijövet Orbán Viktort. A rövid jelenetet követően a miniszterelnök kellemes adventet kívánt a lap munkatársainak.

Úgy tűnik, nem állnak le Fábián Tamásék. „Hétfőn nem kaptunk választ a gazdaságról és az oktatásról szóló kérdéseinkre, ezért ismét megpróbáltuk kérdezni a miniszterelnököt a mise után” – olvasható az oldalon.

Nyitókép: YouTube

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kecsketenyeszto
2022. december 19. 12:02
Orbán saját magának idéz elő ilyen helyzeteket, csak a narancsködben élők ezt fel sem fogják, kontextus nélkül a butáknak ez egyértelműen a privátszféra megzavarását jelenti. Egyrészről rendszeresen politikát csinál a vallás(á)ból, hogy így jusson még több szimpatizánshoz, kvázi ő maga tárja ezt a nagyvilág elé, így egyértelműen ez nem egy meghitt, privát esemény számára. Másfelől nem ad lehetőség a számára kínos kérdéseket feltevő újságíróknak szemtől szemben való kérdezésre. Milyen dolog az, hogy kormányinfóról is bizonyos médiumok ki vannak tiltva? Milyen dolog, hogy ami az orbáni hatalom árnyoldaláról tudósít, azt rendszeresen "fakenews" gyárnak állítja be leminősítve az újságírókat is?
ChatBot
2022. december 14. 12:39
Orbán műkeresztény bohózata lelepleződött.
Carcess
2022. december 14. 12:24
ez a béna gyerek kormányinfón csak dadogni szokott
Agnieszka
2022. december 13. 23:37
A piaci léggyel szemtelenségben versenyzőFábián Tamás és tsai épp Advent idején teszik magukat az ország jobbérzésű lakosai számára szánalmasan megvetendővé. Ez is egy stratégia. Ez a szerencsétlen pimasz is a közotatás-nevelés terméke, nemcsak a Pankotai Lili. Nagyon különböző a hatékonyságú a magarországi tanárok munkája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!