Lerohanta a templomból kijövet Orbán Viktort a Telex, a kormányfő szép adventet kívánt a lap munkatársainak

2022. december 12. 13:20

Mutatjuk a szürreális jelenetet.

2022. december 12. 13:20
null

„Aktuális ügyekről kérdeztük Orbán Viktort, aki ezúttal a szokásosnál is elutasítóbb volt” – írja a Telex egy hétfői videóhoz fűzött megjegyzésében.

Lerohanták a miséről távozó miniszterelnököt

A Telex kommentárjához fontos megjegyezni, hogy Orbán Viktor épp egy miséről távozott, amikor a Telex munkatársai lerohanták.

A rövid jelenetet követően Orbán Viktor miniszterelnök mindenesetre kellemes adventet kívánt a lap munkatársainak.

Mutatjuk a szürreális jelenetet:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 760 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazallusland55
2022. december 17. 15:12
Az a gáz, hogy egyes fa@án antiszemita rajongóknak fogaloma sincs a vezéreik származásáról. Pedig mielőtt "mocskos zsidóznak", talán körül kellene nézni a családban, meg a maffiafőnök környékén is. Nem biztos hogy nagyon kedvelné a rabolt pénzekből őt kitartó nagyvezír, ha eszébe jut időnként hogy valamikor ő maga mi minden is volt. (KISZ-titkár, kisebbségi-faluvégi, liberális, református, metodista-evangélumi keresztelős, pávatáncos, Simicskás, Soros-bérenc, stb.) Most ezek már nem releváns opciók, amióta Putyin et. kitartottja lett az egész bagázs, lézer-Lázárig, meg az időutazást megvalósító külügyi-futsalos tótumfaktumig, aki egyszerre tud az Adrián (luxus)yachtozni és a pesti irodájában dolgozni. Mielőtt valami (új)kommenista se@@nyaló elkezdene anyázni, és valamilyen más valláshoz tartozónak bélyegezni, elárulom hogy az összes felmenőm római katolikus volt. Én ministráltam, amikor még egyesek - vagy a szüleik - jó elvtársai lehettek a Kádár féle előző dikatatúrikus hatalomnak. Több, mint egy évtizeddel idősebb vagyok, mint jelenlegi vezérük, Kádár reinkarnációja, és soha sem voltam még csak KISZ-tag sem, mert nálunk otthon mindíg a Szabad-Európa rádió szólt a 16,19,25,31,41, és 49 méteres rövidhullám valamelyikén, mivel a családomban van (édesanyám öccse) ötvenhatos elitélt is. Ezért kérem az új hatalom kitartottjait, és esetleg csak történelemből kihívásokkal küzdő megvezetettjeit, hogy legyenek szívesek csak közülük engem azok gyalázni, akik nálam és a családomnál patriótább magyarsággal rendelkeznek. Köszönöm mindenkinek az önmagába, és családja múltjába nézését! Isten áldjon minden igaz magyar hazafit!
asdf123
2022. december 13. 21:49
A bibliában benne van, hogy mise után tilos kérdezni egy vezető politikust, haha. :D Főni így él, létezik, lenézően. A birkák meg bégetnek.
urga
2022. december 13. 12:19
Biztos, hogy ezt nem a kormány PR csapata készítette? Mert ebből tényleg nem a telex jött ki jól..
Sulammit
2022. december 13. 12:08
Legalább annak utánanézhetnél Fábián, hogy ez nem egy adventi, hanem adventben bemutatott szentmise volt, roráte. Ami adventkor van hajnali 6 órakor. Minden tiszteletem Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hogy annak ellenére, hogy református, részt vesz, a rorátén, és, hogy képes ilyen korán felkelni, hogy együtt imádkozhasson a katolikus hívekkel. Fábián, ha tudod, hogy a soros által pénzelt hazug, kormányellenes propaganda médiumodnak nem ad interjút a miniszterelnök, miből gondolod, hogy pont egy miséről kifelé, ahol egy Istennel eltöltött nyugodt és szép órája volt, pont Matolcsival és a szennylapoddal fog foglalkozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!