Már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

2022. december 01. 16:42

Dömötör Csaba államtitkár arra kérte a lakosságot, hogy a határidőig minél többen mondják el a véleményüket a szankciókról.

2022. december 01. 16:42
null

Meghaladta az egymilliót a nemzeti konzultációban résztvevők száma. Egész pontosan 1 millió 23 ezren mondták el eddig a véleményüket – minderről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára számolt be Magyarország kormánya Facebook-oldalán.

„Ebből is látszik, hogy olyan kérdésekről van szó, amelyek mindannyiunk életét érintik, amelyekről mindenkinek van véleménye” – mutatott rá Dömötör.

Az államtitkár a videóban arra is emlékeztetett, hogy „arról volt szó, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak. De a háború nem ért véget, kaptunk viszont helyette egyre nagyobb gazdasági viharfelhőket”

„Elszállt az energia ára, rég nem látott mértékben drágulnak az élelmiszerek, tartósan magasan van az infláció” – sorolta. (...) Dömötör Csaba azt is megjegyezte, „nyoma sincs annak, hogy Brüsszelben változtatni akarnának ezen a politikán. Sőt újabb szankciókat akarnak. Ezért is arra kérünk mindenkit, hogy

– fordult a lakosság felé az államtitkár.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cebora
2022. december 02. 13:19
Arról nincs kedvük konzultálni, hogy a 60 év felettiek semmilyen kedvezményben nem részesülnek a munkaerő piacon, pontosan olyan feltételekkel térdelnek minden nap a rajtrácsra mint egy húszon, harmincas éveiben járó kolléga, és a munkáltatók még hátra is sorolják őket, mert már rugalmatlanok. De még mindig emelni akarják a nyugdíjkorhatárt, mert sokba kerül az öreg.
Belakiss
2022. december 02. 12:41
Egymillióan? Kik? Hányszor?
II.baljoska61
2022. december 02. 06:39
Van az 30 millió is, csak a pedellus kormányzás a szerénységet tartja a legfőbb erénynek...
18.0 fok
2022. december 01. 22:04
nagyon kevés lehet a valós szám, talán pár tízezer, ha ennyire tolják mindenhol és minden erejükkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!