„Nyelvcsatát” vívott Bohár Dániel és Hiller István (videó)

2022. december 05. 20:06

„Csavarhatja itt nekem jobbról balra, balról jobbra, nem fog egyről a kettőre jutni!” – mondta a végén a politikus.

2022. december 05. 20:06
null

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa hétfőn az MSZP-s Hiller Istvántól szerette volna megtudni, hogy mit tudott arról a 3 milliárd forintról, amit a baloldal a kampányára kapott.

Hiller István a riporternek azt mondta, hogy „én vagyok a baloldali összefogás egyik szereplője”. Erre Bohár úgy reagált, „hogyha a baloldali összefogás egyik szereplője, akkor tudnia kellett volna arról, hogy érkezett 3 milliárd”

„Ez egy nyelvcsata”

Hiller ezután azt mondta:

Majd az ellenzéki képviselő arról beszélt, hogy „nem tud többet az ügyről”

Arra a kérdésre, hogy tudtak-e arról, hogy Amerikából érkezik pénz a politikus azt felelte: „még három kérdés. (...) Látom, hogy uralja a magyar nyelvet, én is. Próbálkozzon még!”

Bohár erre úgy vágott vissza, hogy „ez egy nyelvcsata”

A teljes beszélgetésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2022. december 07. 10:55
Kedves Dániel! Buta vagy mint egy hógolyó. 74 éves nyugger pedagógus (Fidesz szavazó)vagyok, Te mi vagy? Tudod mi a különbség Kálmán Olga meg közötted persze csak szakmai alapon. A közelébe sem érsz. 1/ Olga nem kérdez olyat amire mindenki tudja a választ. 2/ Olga felkészülten a témából úgy kérdez hogy abban már a válasz is benne van. 3/ Olga tehát a (rizsát) választ meg sem várja mert megmondja Ő a választ. 4/ Olga nem zárja le a riportot válasz nélkül és nyitott kérdéssel nem hagyja abba. 5/ Olga nem tesz fel kérdést saját pártja által elb@szott témában saját maga ellen. 6/ Olga inkább felkeres olyan szakértőt bevált gyakorlati tapasztalt személyt három felesleges diplomás helyett, aki elmagyarázza a valóságot. 7/ Olga személyesen keresi a gyakorlati riport alanyt a média huszárok helyett. 8/ Mondjam még, van még vagy 32 eshetőség 9/ Én is ezért útálom (útálják) Olgát!
Kristály
2022. december 06. 07:34
Miért kellene tudnia a 3 milliárdról????? Ezek csak Soros felmosó rongyai Ha hatalomra kerültek volna azt sem tudták volna mennyit visznek ki az országból. "úgy tettünk másfél évig mintha kormányoztuk volna" (2006). De ki kormányozott ????
Pelso j.
2022. december 06. 06:03
A párbeszédnek se jelentősége, se haszna. A Dani csak szerepelni akart egyet.
Namond
2022. december 06. 05:42
Bohár Dani sikeresen bemutatta erőszakos idióta oldalát. Egy kocsmából ilyen viselkedésért kidobnák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!