Úgy tűnik, a Telex szerint Orbán nem ismeri el Szlovákia létét

2022. november 24. 21:35

„Orbán elismerte Szlovákiát – sálilag” – írja a portál.

2022. november 24. 21:35
null

Érdekes címmel jelentetett meg a minap egy cikket a Telex. Ahogy arról beszámoltunk, miután Orbán Viktor a magyar-görög meccsen egy nagy-magyarországos sálat viselt, a szlovák miniszterelnök, Eduard Heger szlovákiás sálat tett a magyar kormányfő nyakába a V4 csúcson. 

Erre a hírre reflektálva a Telexen, Sarkadi Zsolt tollából megjelent egy „Orbán elismerte Szlovákiát – sálilag” című cikk. A cikk címe alapján úgy tűnik, a szerző arra próbál utalni, hogy Orbán Viktor nem ismeri el Szlovákia önálló állami létét és területi integritását. 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2022. november 25. 22:53
a fotóról ránk sandító szegény ördög (valami "sarkadi"...) írhat, amit akar: épeszű ember azt sem hiszi el, amit kérdez...
Csőlakó
2022. november 25. 16:46
Nekem semmit nem adott a fidesz szó szerint. Éppen ezért nem is szeretem a pártot. De ez a Viktor gyerek azért politikusnak is ugyanolyan jó mint tolvajnak ezt el kell ismerni! Az első miniszterelnök aki ellentmond a saját, részben izraelita fajtájának. Olyan ő mint az édes-savanyú mártás.
Reszelő Aladár
2022. november 25. 12:21
Pedig azt is beleláthatták volna, hogy Dr Miniszterelnök így csatolta Magyarországhoz a Felvidéket.
lyon
2022. november 25. 11:16
...."a Telex szerint..." Ez akkor most egy hír vagy mi ez ? Minek ? (Szerintem a Telex-esek agyhalottak... pénzért... szerintem... akkor ez is egy hír ? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!