Változott Mészöly Kálmán temetésének ideje

2022. november 28. 20:35

Egy nappal előrébb hozták a Szőke Szikla temetését.

2022. november 28. 20:35
null

Múlt hétfőn hunyt el 81 éves korában Mészöly Kálmán, akit a hónap elején vittek a János kórházba, ahol még a koronavírust is elkapta, ám azt a hírek szerint idővel sikerült még legyőznie. Az első hírek arról szóltak, hogy a 61-szeres válogatott labdarúgót december 13-án helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben, ám mint az Origo Sport megírta, a temetést előrébb hozták, 

Isten veled, Kálmán bá!

Életének 82. évében távozott tőlünk Mészöly Kálmán. Én már annak a generációnak a tagja vagyok, akik csak elbeszélésekből, felvételekről ismerhették az ő ikonikus védőjátékát. Viszont azok közé tartozom, akik láthatták még a válogatott élén a nem túl szívderítő kilencvenes években. És természetesen a közelmúltig hallgathattuk tévés megmondásait, visszaemlékezéseit, szakértését.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!