Újabb ellenzéki viaskodás, most Hadházy és az MSZP feszült egymásnak

2022. november 07. 15:53

Hadházy egy hétnyi vadkempingezés után tartott egy tüntetést a közmédiánál, ahol megszólította az MSZP-t is. Nekik azonban ez nagyon nem tetszett.

2022. november 07. 15:53
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Újabb ellenzéki csörtét provokált ki Hadházy Ákos, aki pénteken tüntetett az MTVA Kunigunda útján lévő központja előtt. Október végén jelentette be az országgyűlési képviselő, hogy egy hétig a közmédia előtt fog sátrazni és már ott arra kérte híveit, vonják blokád alá a MTVA-központot. 

– mondta akkor a politikus.

A Fideszt, az LMP-t és a Momentumot is megjárt politikus beleállt az MSZP-be

A tüntetésen – aminek végül garázdaság miatti feljelentés lett a vége – felszólalt többek között Polyák Gábor, az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékének egyetemi docense, aki hosszasan ecsetelte, szerinte mindenki is propagandista, a közmédia pedig már nem közmédia. 

Hadházy Ákos is megosztotta Facebook-oldalán Polyák beszédét és annyit írt hozzá,

Komjáthi szerint Hadházy elviszi a fókuszt az igazán fontos ügyekről

Megkerestük az MSZP új társelnökét, mit szól ahhoz, hogy az országgyűlési képviselő megszólította a közmédiával kapcsolatos tüntetéssel összefüggően. Komjáthi Imre a Mandiner kérdésére úgy fogalmazott, jogos kétségeik vannak Hadházy akcióival kapcsolatban, ugyanis az szerintük elviszi a fókuszt a tanárok és a diákok tüntetéséről

– mondta az MSZP társelnöke, majd azzal folytatta, hogy a „rabszolgatörvény” idején tartott demonstrációknál is „elment a fókusz a dolgozók és a munkavállalók problémáiról”.

Komjáthi Imre lapunknak kijelentette, fontosnak tartja a közmédiával kapcsolatos politikát is, de egy valós, alulról jövő társadalmi elégedetlenség van jelenleg, aminek az utcán adnak hangot a tanárok és a diákok. A szocialisták társelnöke elmondta, Hadházynak szíve joga másképp dönteni, az MSZP azonban továbbra is a valódi, alulról jövő, társadalmi elégedetlenségekkel kapcsolatos politikát folytatja. 

Nyitókép: Tóth Bertalan akkori MSZP-elnök és Hadházy Ákos a Móricz Zsigmond körtéren tartott sajtótájékoztatójukon 2019. május 24-én. (MTI/Soós Lajos)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kékFogúHarald
2022. november 07. 19:18
Én meglepném és beléptetném Hadházyt a TV stúdióba. Azt hinné hogy élőben megy, de csak 1 karikatúrás változatot adnék le, FŐ műsoridőben. Félő hogy a röhögőgörcs végezne az országgal.
Józsi6
2022. november 07. 18:00
Mi a lónak a fa.át keres Hadházy a köztévénél, amit "senki se néz" ?
luisbathhelena
2022. november 07. 17:49
Örülök h Lofszhazi ismét megoldott egy zuglói problémát :)
szürkeSzarvas
2022. november 07. 17:47
A zsicigyökerű párttöredékeink "elitje". Kergetik a fókuszt. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!