Feljelentették a péntek este közmédiánál tüntetőket

2022. november 05. 22:08

Garázdaság miatt.

2022. november 05. 22:08
null

Bejelentéssel fordult a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz és a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészséghez Tényi István, aki a péntek esti MTVA székház előtti tüntetés kapcsán garázdaság vétsége miatt ismeretlen tettes ellen tett bejelentést.

A közvetítéseken ugyanis kivehető volt, hogy néhányan a tüntetés kellékeiként használt fáklyákkal nagyobb tüzet próbáltak gyújtani.

Ezt a rendőrség egyik munkatársa poroltóval akadályozta meg a képek tanúsága szerint. Tényi emellett Hadházy Ákos országgyűlési képviselő ellen közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétség gyanúja miatt tett bejelentést.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. november 07. 05:48
A Kutyaházy szokta ezt-hergelni,és a mellékutcán lelépni. Még rendőrbesugo korában. Az Hasházy a mindenkori "veszetteknek" játszik-a lincselni is hajlandó 2%-nak. Saul Alinskyt "tol". :)
loci__
2022. november 06. 15:15
Ha Putyin tényleg igazándiból gyerek gyilkos akkor szerintem az ukrán Zelenszkij sem különb nála mert szerintem Ő is ugyanúgy felelős több ezer orosz ajkú ukrán gyermek haláláért!! Ha az ukrán kőkemény soviniszta politika nem csapott volna le Donbaszra akkor még sok-sok orosz ajkú gyermek még ma is élhetne!!
loci__
2022. november 06. 14:51
Claudius1 és izisz nektek tisztán teljesen igazatok van a tények dekralálásában, bemutatásában és csatlakozok hozzátok, mert ez a lábaközt pinán, vagy tökön rúgott puszt néven kommentelő jellegtelen, jellemtelen és esetlegesen átoperált geci láda elme tébolyodott véglény üvöltözi kommentjében, hogy Putyin gyerek gyilkos!! Akkor sajnálom ezt az idegbeteg véglényt, hogy nem izgatja őt a valóságosság tényei. Az ukránok a negyvenes évek közepén több mint 130000 lengyelt mészároltak le faji(nemzetiségi) tisztogatások miatt !! A majdani un. forradalom 5 milliárd dollárral támogatott amerikai beavatkozását követően az ukrán sovinizmus elviselhetetlen HITLERI szintre emelte az ukrajnában élő eltérő nemzetiségű emberek elnyomását ( orosz; magyar; lengyel; román; moldáv stb.) emberek ellen. Akkor ez a szarjankó azt üvöltözi a Putyin által megölt gyermekek halálát!!! Az ukránok elszabotálták a minszki megállapodás betartását. Az elmúlt 8 évben az ukránok nehéz tüzérségükkel és nagy űrméretű aknavetőikkel, több mint 14000 embert öltek meg Donbászban, közöttük sok-sok ezer gyermeket. Ez a geciláda véglény putyinozik gyerek gyilkosságokkal kapcsolatban l!! Nem igaz, hogy ilyen szarjancsi még polgára lehet szép Magyar hazánknak és nem rántott magára 2m3 földet!!
tomasz54
2022. november 06. 14:13
Hadházy csak kempingezzen a sátrában, majd elkószált úthenger kivasalja, és kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!