Itt kell lenned, hogy elhidd: a Jobbikból igazolt képviselőt a DK

2022. november 25. 18:27

Szilágyi Szabolcs november 15-én jelezte hivatalosan, hogy kilépett a Jobbikból.

2022. november 25. 18:27
null

Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő bejelentette: átigazol a Jobbikból Gyurcsányékhoz, a Demokratikus Koalícióban folytatja politikai pályafutását. A képviselő közösségi oldalán azzal magyarázta a finoman szólva is éles váltást, hogy az előválasztás során megtapasztalta, milyen jól tud együtt dolgozni a helyi DK-val. 

– fogalmazott Szilágyi, aki azzal folytatta újdonsült pártelnöke magasztalását, hogy „a Gyurcsány-kormány idején nem álltak a csőd szélén az önkormányzatok, és Debrecenben - ami már akkor is Fidesz vezetés alatt állt - nem kellett hétvégére leállítani a villamost, hogy ezzel óvják meg a debreceni tömegközlekedés összeomlását”.

– magyarázta döntését az ex-jobbikos.

Szilágyi Szabolcs november 15-én jelezte hivatalosan, hogy kilépett a Jobbikból és csütörtöktől már a DK-frakciót erősíti hivatalosan is. 

Régen Hitlerhez hasonlította, ma már keblére öleli Gyurcsányt

Ugyancsak Szilágyi Szabolcs volt az, akinek pár éve még egészen más volt Gyurcsány Ferencről a véleménye. „Az én nagyapám nem azért verte le ’56-ban a Lenin Kohászati Művek tetejéről a vörös csillagot, hogy ma az unokái szemébe röhögve a kommunisták szellemi örökösei röhögve lopják el a jövőjüket. Nem! És ott van ebben a csoportosulásban az a Gyurcsány Ferenc is, aki már személyes tapasztalatokat szerzett a terror és az elnyomás terén 2006 őszén” – fogalmazott Szilágyi, aki hét évvel ezelőtt a megbolondult Hitlerhez is hasonlította Gyurcsányt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Megbolondult Hitlerhez hasonlította a jobbikos képviselőjelölt Gyurcsány Ferencet

„Számunkra, jobbikosoknak ez a mai nap (június 4-e) duplán gyásznap, ugyanis ezen a napon született Gyurcsány Ferenc is" - mondta Szilágyi Szabolcs egy korábbi trianoni megemlékezésen elmondott beszédében. De nem ez volt az egyetlen, a korábbi szocialista miniszterelnököt, a DK jelenlegi elnökét minősítő megjegyzése a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-es számú egyéni választókerületében (Jakab Péter egykori körzete - a szerk.), az egyesült baloldali ellenzék színeiben induló jobbikos jelöltnek - emlékeztet a BOON.hu.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. november 26. 10:22
Jakob szervezi az atigazolasokat? Gyöngyösi et mit szól ehhez? Ennyi proli komcsit! Egy a moslék!
BlancoAgilon38
2022. november 26. 08:36
Csak rá kell nézni. Igazi szopottgombóc köcsög.
amca
2022. november 26. 08:10
Lassan összejön a B haus. Bolond Jakab Bolond Szilágyi Bolond Kur Hány Bolond Balgar Krava. sic.
Brandon the great Negro
2022. november 26. 08:08
Az újmúlt elkezdődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!