Egy debreceni hotel nem volt hajlandó teret adni egy DK-s rendezvénynek

2022. november 28. 18:33

Pedig még maga Gyurcsány is megjelent volna az összejövetelen!

2022. november 28. 18:33
null

Nem engedte be a Demokratikus Koalíció egyik rendezvényét a debreceni Centrum Hotel, mert a szálloda üzletpolitikája szerint semmilyen pártrendezvényt sem lehet náluk megtartani, ugyanis nem akarják a vendégkört megosztani.

Gyurcsányék november 23-ára akarták kibérelni a rendezvénytermet, hogy ott „Legyél te is DK-tag!” címszó alatt hirdetett toborzót tartsanak. A sztárvendég maga a pártelnök lett volna. A DK a Magyar Hangnak annyit közölt, hogy a szálloda november 18-án, a bérleti szerződés aláírásának tervezett napján jelezte számukra, hogy eláll a helyszín biztosításától.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 30. 09:20
Frankó! Ilyen dékás bolondoknak mint gyurcsányi meg vargazoltán lúúúfasz köll a seggükbe nem konferenciaterem meh kiszolgálás!!! Húzzanak el az Antarktiszra konferenciázni meg szervezkedni, ha olllyan na'on assztat akarnak! Vagy kiapják be egymás faszát oszt' élvezkedjenek ottan a 'hun akarnak csak hagggyabak békit a normális debrecenieknek...
Bendzsó Boy
2022. november 29. 10:16
Spermahajdereknek kívül tágasabb! A hazaárulókat a szegedi csillagban kell üdültetni élethosszig!
llnnhegyi
2022. november 29. 09:28
Egy helyiségben megtörtént. Ki kell terjeszteni helységekre is! Minél többre! Sőt! 100%-ban! Semmi szükség a DK-ra!
DFK
2022. november 29. 06:52
Így kellene mindenhol kiközösíteni a dékásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!