Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban tengeti mindennapjait

2022. november 25. 16:42

Gyurcsányé egy helyrehozhatatlanul elrontott élet, s úgy is marad.

2022. november 25. 16:42
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban »tengeti« mindennapjait. Gyurcsány egy szégyentelen gazember, aki azt hiszi, hogy ha minősíthetetlenné és silánnyá teszi a közbeszédet, ha aljas és harsány vagdalkozásait ismételgeti, akkor elmúlnak múlhatatlan bűnei, amiket a saját hazája és honfitársai ellen elkövetett. Vagy elfelejtik őket.

De nem fogják. Gyurcsányé egy helyrehozhatatlanul elrontott élet, s úgy is marad. A lelkes kommunista karrier, a rablóprivatizációs meggazdagodás, a hazug hatalomszerzés, a vér Budapest utcáin, egy tönkretett ország, egy megszégyenített nemzet nem kiküszöbölhető hiba, hanem felejthetetlen bűn. Hiába a durva szavak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csodabogár26
2022. november 26. 18:54
Orbán nem náci, csak egy elvtelen,hatalom maniás törpe. Ennyi,se több,se kevesebb.:)
puszt
2022. november 26. 17:01
Ezek a buziképűek már inkább szégyenei a Fidesznek, velük mondatják a legnagyobb baromságokat, ami már csak nektek szól...
rókabácsi
2022. november 26. 15:22
addig van a fidesz előnye amig ez a fasz a politikában van! inkább örüljetek ennek a faszfejnek! úgy mint az idióta mzp-nek!
FeketeFehér
2022. november 25. 22:19
Ma, magyarországon elég sok család tengeti a mindennapjait zsidóktól elvett lakásokban, házakban. Mire gondol Kocsis Máté? Hogy ezek az ingatlanok álljanak örökre üresen, örök jelképeként a Kocsis Máté szellemi elődei tevékenységének, amit 1944-ben tettek a magyar zsidósággal? Vagy mire gondolt ez a hülye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!