„Nem lesznek nyertesek, csak vesztesek” – Daniel Freund az uniós pénzek befagyasztásáról

2022. november 29. 12:50

A német zöld-liberális képviselő a Twitteren fejtette ki, hogy szerinte mi vár Magyarországra.

2022. november 29. 12:50
null

Daniel Freund újfent a Twitter-oldalán osztotta meg a gondolatait Magyarországról. Mint ismeretes, nemrég arról írt, hogy a jobboldal veszélyt jelent a demokráciára...

A mai nap folyamán az uniós pénzek befagyasztásával kapcsolatban fejtette ki a véleményét. Mint írta „ha az uniós pénzeket befagyasztják Magyarország számára, akkor nem lesznek nyertesek, csak vesztesek. 

Egy másik bejegyzésben leszögezte, hogy: Orbán szándékosan gyengíti a NATO-t.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2022. november 30. 16:58
Ez is csak európai görögdinnye: vizes, kívül zöld, belül piros, teli van magokkal, úgyhogy kénytelen vagy köpködni..., ja és eléggé nemtelen így megszedve magát...
Kivűlálló
2022. november 29. 22:31
„Nem lesznek nyertesek, csak vesztesek” – Daniel Freund az uniós pénzek befagyasztásáról" Ti már vesztesek vagytok NAZI buzika! :D :D Az EU atomjaira hullik, az euróból gyújtós lesz (ha egyáltalán lesz elég belőle), Németország meg egyenlő gazdasági szinten lesz Ugandával! Ez max. 3-4 éven belül be fog következni kicsi NAZI buzika! :)
Vakfolt
2022. november 29. 18:20
Phű, de gecibuta.
janoska12
2022. november 29. 18:13
Szemét.. Náci. Ferdehajlamu.. Buzi.. Gyerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!