Pulai András: Növekszik a bizonytalanok tábora

2022. október 18. 14:28

„Van egy olyan igen széles elégedetlen réteg, ami egyelőre nem tudja, mihez is kezdjen magával” – közölte a Publicus Intézet vezetője.

2022. október 18. 14:28
null

Korábban írtunk róla, hogy Pulai András szerint a Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van. „Elment tőle 700-800 ezer szavazója” – mondta, majd leszögezte: „ez összességében aláássa a kormányzati politizálást és képességet”.

A következő sorsdöntő választások még távol vannak, az aktuális közéleti feszültségek viszont szinte naponta érezhetőek – mondta Pulai András a KlikkTV Mélyvíz című műsorában. „Megállapítható, hogy a bizonytalanok mértéke növekszik, van egy olyan igen széles elégedetlen réteg, ami egyelőre nem tudja, mihez is kezdjen magával” – közölte a Publicus Intézet vezetője.

Pulai szerint „az unióval folytatott »szabadságharc« kérdése érzékelt jelenség, sokan látják ezt problémának, főként az uniópárti stabil 80 százalék”. Úgy véli, a Fidesz a saját politikai közösségén belül egyelőre hatékonyan választja le a saját felelősségét ebben a kérdésben. „Erre jelentős kampányt is építenek, amit napokon belül tapasztalhatunk.

Mindez azonban nem jelent mást, mint a Fideszbe vetett bizalom drámai csökkenését”

– hangoztatta a szakértő.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Nyitókép: YouTube

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2023. szeptember 04. 12:19
pulai. gyárilag hülye fasz. béni, meg a pulai - két zseni elemző és valósághajlító!
csjanos
2022. október 19. 08:29
....hazug patkány vagy...haver
ihavrilla
2022. október 19. 05:26
Bizonytalanok tábora, akik nem tudják eldönteni, hogy simán gazemberek gyülekezete az ellenzék, vagy elmebetegeké.
Seniormerga
2022. október 18. 22:42
Ez a szellemi hajótörött úgy hülye, ahogy van! Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!