Novák Katalin találkozott Karikó Katalinnal

2022. október 29. 20:06

A köztársasági elnök és a világhírű tudós arról beszéltek, hogy milyen sok kiváló magyar kutató van, és milyen fontos, hogy a külföldön szerzett értékes tapasztalatokat otthon is kamatoztatni tudják.

2022. október 29. 20:06
null

„Mi, magyarok, büszkék vagyunk Karikó Katalinra! Mi, szegediek, büszkék vagyunk arra, hogy a Szegedi Biológiai Kutatóközpontból indulva ilyen sokra vitte. Mi, nők, büszkék lehetünk arra, hogy egy magyar édesanya a követendő példa ma sok kislány és fiatal női kutató számára” írta a Facebook-bejegyzésében Novák Katalin.

A köztársasági elnök beszámolt arról, hogy az elmúlt másfél év közel száz szakmai díja közül az egyiket éppen Torontóban vehette át Karikó Katalin, „majd a York egyetemen tartott izgalmas előadását is meghallgathattam”. Novák Katalin kijelentette, hogy arról is beszélgettek a világhírű tudóssal, hogy milyen sok kiváló magyar kutatót tarthatnak számon, és milyen fontos, hogy a külföldön szerzett értékes tapasztalatokat otthon is kamatoztatni tudják.

„Jó volt hallani, hogy Karikó Katalin számára is milyen fontos a család, az anyaság, és hogy milyen izgalommal várja második unokája heteken belüli megszületését. Köszönöm a tartalmas együttlétet!” – fogalmazott a köztársasági elnök.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 31. 09:17
Sütkérezni mások fényében..eltanulta a csüngőhasútól..
Menhetten
2022. október 30. 20:34
Nemrég még világgá kűrtőlte, hogy vonattal ment Bécsbe, mert az nem olyan környezetszennyező. De nem ám Budapestről, hanem 45 km-ről, Mosonmagyaróváron szállt fel a vonatra, Ez 25 perc utazás. M.óvárig meg 10 gépkocsis konvojban felvezetéssel. Nesze neked környezet... Odáig nyilvan kocsival vittek, sofőrrel, és vissza is. Ezt a farizeus képmutatást... Ti itt ezt komáljátok?
pandalala
2022. október 30. 19:43
" Halálsugarat és időjárás-manipuláló berendezést üzemeltet az amerikai kormány Alaszkában? Lapos föld 2022. július 11. A földönkívüliek köztünk élnek, és a Rotschildokkal közösen ők irányítják a világot. Kennedyt a maffia, John Lennont a CIA gyilkolta meg. A Föld üreges, de minimum lapos, holdra szállás nem volt, a náciknak mégis vannak titkos bázisaik a Holdon. És természetesen Ausztrália sem létezik. Új sorozatunkban a legnépszerűbb összeesküvés-elméletekre vetünk egy közelebbi pillantását, melyekben emberek millió hisznek – vajon hogyan alakultak ki ezek a bizarr konteók, és milyen igazság állhat a háttérben? Első körben megvizsgáljuk, az amerikai kormány tényleg titokzatos halálsugárral befolyásolja-e az időjárást és az emberek elméjét. " - https://divany.hu/vilagom/haarp-projekt-laposfold/
Menhetten
2022. október 30. 10:38
Novák Katalint senki nem hívta meg Torontóba Karikó Katalin előadására! Mindig mindenhova odapofátlankodik. PR kormányzás folyik, más semmi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!